Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 291

SZWECJA: Kalandra - Helvegen Empty SZWECJA: Kalandra - Helvegen

Sob 28 Wrz - 1:28
Bardzo dziękuję za pomoc w wyborze użytkowniczkom forum: Rahei, Skrzeczek, hawk (tfu! Spit on that thing Wink ), Liver, dejmieeen, Aro, Traveler, Fentanil (Wink  ) Serce  Serce  Serce  Serce  Serce  Serce  Serce i Dawid, który jako orgazmizmator ostatecznie rozwiał wszelkie moje watpliwosci.

Zostaję w strefie. Utwór uwielbiam, zespół również, ale liczę się z byciem poza top10. Możliwy czas trwania piosenki wykorzystałem co do sekundy xD

Kalandra - Helvegen

Skrót: od 5.15 Wink

Liver and yngve lubią ten post

yngve
yngve
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 319

SZWECJA: Kalandra - Helvegen Empty Re: SZWECJA: Kalandra - Helvegen

Sob 12 Paź - 20:41
Przystąpiłem wczoraj do odsłuchania wszystkich finałowych piosenek by stworzyć punktację i ku mojemu zaskoczeniu nie było na liście tego utworu, w wynikach półfinałowych gdzieś ten utwór mi uleciał z horyzontu zdarzeń - tak więc wielka szkoda, bo chociaż lubię oryginał za cudowną warstwę muzyczną to zawsze uważałem, że brakuje w nim czegoś co wydobyłoby jeszcze więcej piękna tego utworu - dlatego uważam, że cover jest lepszy, a kobiecy wokal tylko nadaje charakteru i tempa całej kompozycji.

Skrzeczek and CB93 lubią ten post

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: