- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
POLSKA: Conan Gray - Greek God
Nie 12 Maj - 0:00
Podejście czwarte. Conan Gray i utwór "Greek God". Wokalistą i zarazem autorem utworu jest mieszkający w Teksasie 20-letni chłopak. Piosenka to bezpośrednia wiadomość dla każdej osoby, która próbowała kiedykolwiek poniżać, gnębić czy dyskredytować kogoś kto na to nie zasłużył. Obcujemy z ludźmi przez całe nasze życie, ale Ci którzy zajmowali się hejtem, są daleko w tyle życiowego biegu i już dawno o nich zapomnamy. Wykonawca to mężczyzna, nie jest gejem, neutralny do lgbt i feministek, jest dość znanym youtuberem. Piosenka to nie edm-trash, euro-disco ani opera. Enjoy!
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: POLSKA: Conan Gray - Greek God
Nie 12 Maj - 13:06
No nareszcie od Ciebie coś fajnego :P Przekaz, klimacik, dobra muza i ładny głos - wszystko zaliczone
Mam nadzieje, że uda się dostać pierwszy raz do finału, bo ten song zdecydowanie na to zasługuje.
Mam nadzieje, że uda się dostać pierwszy raz do finału, bo ten song zdecydowanie na to zasługuje.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sro 15 Maj - 20:02
Cóż za ciekawy wybór mamy z Polski - może zacznijmy od tego, że głos jest bardzo interesujący, ale także i sama melodia ma w sobie coś pociągającego. Ogólnie rzecz mówiąc, kompozycja jest na bardzo wysokim poziomie i cieszę się, że mogę czegoś takiego posłuchać od Ciebie.
Powodzonka!
Powodzonka!
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sob 25 Maj - 16:02
Wow, zacząłeś traktować PdF poważnie. Trudno, żeby piosenka cokolwiek urywała, bo jest bardzo KP-owa (nic wyrazistego, ciągnie się), ale myślę również, że dla innych głosujących są to mocne strony, dlatego raczej awansowałeś.
Pozwolenia na tym forum: