- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
GRECJA: Marina Kaye - Dancing With The Devil
Nie Maj 12, 2019 4:34 pm
W 4. Edycji PdF, Grecję reprezentować będzie Marina Kaye z utworem "Dancing With The Devil".
I know I’m dancing with the devil
Ain’t no chance of heaven
Going straight to Hell
Darken up my heaven
Brighten up my Hell
Ain’t no chance of heaven
Going straight to Hell
Darken up my heaven
Brighten up my Hell
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Re: GRECJA: Marina Kaye - Dancing With The Devil
Czw Maj 16, 2019 12:03 am
Mało charakterystyczna ta Twoja piosenka Aleks. Oby się komuś spodobała, bo o to chodzi, żeby do przynajmniej jednej osoby utwór przemówił, ale sorry. Mi nic nie urwało :P
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Czw Maj 16, 2019 10:55 am
A mi się podoba Chociaż nie jest to nic odkrywczego to bardzo dobrze się słucha, dużą robotę robi głos wokalistki. A i sama piosenka ma po prostu fajny klimat. Zaryzykuję stwierdzenie, że to najlepszy Twój wybór
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob Maj 25, 2019 3:48 pm
Dzięki za komentarz, postaram odwdzięczyć się swoim.
Marina wydaje się kompletnie miałką i nieciekawą piosenkarką. Wszystko brzmi jak produkt jakiegoś wydawnictwa, a nie cokolwiek robione z pasji. Ot, taka piosenusia dla 9-latek. Może za kilka lat jeszcze mnie ta młoda dama zachwyci, ale na pewno nie dziś. Powodzenia następnym razem :P
Marina wydaje się kompletnie miałką i nieciekawą piosenkarką. Wszystko brzmi jak produkt jakiegoś wydawnictwa, a nie cokolwiek robione z pasji. Ot, taka piosenusia dla 9-latek. Może za kilka lat jeszcze mnie ta młoda dama zachwyci, ale na pewno nie dziś. Powodzenia następnym razem :P
Pozwolenia na tym forum: