- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
IZRAEL: Christine and the Queens - La marcheuse
Nie Cze 02, 2019 12:10 am
W 5 odsłonie PDF w edycji "nieanglojęzycznej" w barwach wystąpi francuska synth-popowa wokalista Christine and the Queens z utworem "La marcheuse" pochodzącym z jej drugiego studyjnego albumu "Chris", który trafił do sprzedaży we wrześniu ubiegłego roku.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: IZRAEL: Christine and the Queens - La marcheuse
Nie Cze 02, 2019 12:34 am
Fantastyczny wybór! Ten utwór jest tym, który zapadł mi najbardziej w pamięci po wysłuchaniu albumu. Lekko sobie płynie, francuski dodaje charakteru i jest bajecznie. Spodziewane, że będzie sporo francuskiego/włoskiego/hiszpańskiego, ale w takim wydaniu jak najbardziej poproszę.
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Nie Cze 02, 2019 8:31 am
Zgadzam się z poprzednikiem - świetny wybór! Kryśka jest fantastyczną artystką a sam utwór po prostu cudownie sobie płynie. Te 4 minuty zleciały jak z bata strzelił. W dodatku język francuski nadaje całości klimaciku. Trzymam kciuki i życzę lepszego wyniku niż ja z Saint Claude.
- GośćGość
Pon Cze 03, 2019 11:25 am
Zgodzę się, że ten utwór płynie sobie podczas przesłuchania i na pewno ma swój urok, język także dodaje kolorytu, jednak największym problemem, na jaki tutaj trafiłem, że kompletnie szybko wyleciała mi z głowy, nie ma wyraźnego charakteru, przez co nie wiem, jak wyróżni się na tle reszty, dla mnie Twoja poprzednia propozycja o wiele lepsza od obecnej, aczkolwiek nie jest źle. :P
Powodzenia
Powodzenia
Pozwolenia na tym forum: