- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n
Nie 16 Cze - 19:28
W tej edycji barw Holandii bronić będzie niemiecki wokalista Max Raabe. W idealnie wpasowującym się w obecną porę roku utworze Fahrrad fahr´n śpiewa on o licznych urokach jazdy na rowerze. 8)
Miłego pedałowania! :P
Re: HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n
Sob 29 Cze - 14:16
mogłeś sobie zaszaleć przy edycji "normalnej", a ten utwór nieco mnie zawiódł - nie moje klimaty. mam nadzieję, że w następnej edycji będzie lepiej
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 2 Lip - 16:12
Cóż za klasa! Czuję się wulgarnym dresem, gdy słyszę ten utwór. Melodyjka zabiera nas w nowy świat, a wokal zawsze w punkt. Wynik pewnie Cię nie zachęci do wystawiania tak dobrej muzyki, ale pozostaje na to liczyć.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Czw 4 Lip - 13:55
(sorry, minąłem się z Twoim komentarzem pod moją piosenką )
Utwór delikatny, nienachalny a mimo to "inny". Trudno też, żeby się nie wyróżniał ze względu na język. Nic specjalnego, ale mógł awansować do finału i nie obżył by jego poziomu, więc ostatnie miejsce w półfinale bardzo dziwne.
Swoją drogą, dużo nie zabrakło, żeby cała nasza strefa wystawiła coś po niemiecku
Utwór delikatny, nienachalny a mimo to "inny". Trudno też, żeby się nie wyróżniał ze względu na język. Nic specjalnego, ale mógł awansować do finału i nie obżył by jego poziomu, więc ostatnie miejsce w półfinale bardzo dziwne.
Swoją drogą, dużo nie zabrakło, żeby cała nasza strefa wystawiła coś po niemiecku
Pozwolenia na tym forum: