Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n Empty HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n

Nie 16 Cze - 19:28
HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n Pressefoto-Marcus-H%C3%B6hn.jpg?attachment=false

W tej edycji barw :netherlands: Holandii bronić będzie niemiecki wokalista :germany: Max Raabe. W idealnie wpasowującym się w obecną porę roku utworze Fahrrad fahr´n śpiewa on o licznych urokach jazdy na rowerze. 8)

Miłego pedałowania! :P

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n Empty Re: HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n

Sob 29 Cze - 14:16
mogłeś sobie zaszaleć przy edycji "normalnej", a ten utwór nieco mnie zawiódł - nie moje klimaty. mam nadzieję, że w następnej edycji będzie lepiej HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n Giphy

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n Empty Re: HOLANDIA: Max Raabe - Fahrrad fahr´n

Wto 2 Lip - 16:12
Cóż za klasa! Czuję się wulgarnym dresem, gdy słyszę ten utwór. Melodyjka zabiera nas w nowy świat, a wokal zawsze w punkt. Wynik pewnie Cię nie zachęci do wystawiania tak dobrej muzyki, ale pozostaje na to liczyć.
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Czw 4 Lip - 13:55
(sorry, minąłem się z Twoim komentarzem pod moją piosenką Szeroki uśmiech )

Utwór delikatny, nienachalny a mimo to "inny". Trudno też, żeby się nie wyróżniał ze względu na język. Nic specjalnego, ale mógł awansować do finału i nie obżył by jego poziomu, więc ostatnie miejsce w półfinale bardzo dziwne.

Swoją drogą, dużo nie zabrakło, żeby cała nasza strefa wystawiła coś po niemiecku Uśmiech
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: