Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire Empty LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire

Wto 18 Cze - 0:42
:liechtenstein: :liechtenstein: :liechtenstein:

LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire IMPERIA

Miałem dać FAUN, ale że Batiooo ich wystawił i w dodatku odniósł sukces, porzuciłem te plany. Zamiast tego, pogrzebałem w zeszycie, znalazłem zespół z Holandii śpiewający po norwesku :P

:liechtenstein: :netherlands: AUDIO :netherlands: :liechtenstein:
(skrót 3:16 - 4:06)
Tłumaczenie na angielski
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire Empty Re: LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire

Wto 18 Cze - 21:54
Mmm… Język norweski - jeden z moich ulubionych... Serce

Początek wszedł niesamowicie klimatycznie - aż byłem zaskoczony... dopóki nie weszła ciężka warstwa instrumentalna... Szeroki uśmiech Nie można odmówić temu utworowi oryginalności wręcz przeradzającej się w specyficzność - jest to charakterystyczny dla Ciebie klimat, w którym Ty się chyba najlepiej czujesz... No i dobrze! Wystawiaj to, w czym czujesz się dobrze - w PdF jak najbardziej potrzebna jest różnorodność w stawce, więc mimo wszystko cieszę się, że jak zwykle dostaliśmy od Ciebie coś innego. Uśmiech

Powodzenia! Szeroki uśmiech
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire Empty Re: LIECHTENSTEIN: Imperia - Friheten Vil Seire

Sob 29 Cze - 11:17
Holenderski zespół śpiewający po norwesku? No, ciekawe. Szeroki uśmiech Piosenka jest ok, ale niestety odnoszę też wrażenie, że muzycznie jakaś taka typowa w obrębie gatunku, przewidywalna. Jest też w tym kawałku coś (słabsza jakość nagrania?) przez co słuchając go czuję się nieco przytłoczony. Uwielbiam za to ten moment ciszy przed refrenem i 3 dźwięki fletu tuż po - to taki znak rozpoznawczy, dzięki któremu piosenka siedzi mi choć trochę w pamięci i mam do niej pewną sympatię. Uśmiech
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: