- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Mister eurowizji 2018
Wto 9 Lip - 22:46
Zasady:
-Każdy użytkownik forum (który posiada co najmniej 10 postów) może zagłosować w wyborach;
-Należy przyznać punkty dziesięciu najpiękniejszym, używając „skali eurowizyjnej” (od 1 do 12, bez 9 i 11);
-Głosy proszę wysyłać do mnie w prywatnej wiadomości;
-Proszę nie ujawniać ich nikomu innemu. To, jak każdy głosował, zostanie przedstawione po zakończeniu wyborów. Ujawnienie głosów będzie karane ich niewliczeniem;
-Raz wysłane głosy są głosami ostatecznymi. Głosy wysłane drugi raz przez jedną osobę nie będą przyjmowane;
1. Johnny Manuel
2. Ryan O'Shaughnessy
3. Lukas Meijer
4. Jean-Karl Lucas
5. Eugent Bushpepa
6. Cesár Sampson
7. Fabrizio Moro
8. Stefan Gfeller
9. Alekseev
10. Ari Ólafsson
11. Áron Veress
12. Benjamin Ingrosso
13. Mikolas Josef
14. Waylon
15. Mélovin
16. Ermal Meta
17. Vanja Radovanović
18. Alexander Rybak
Głosowanie trwa do 16 lipca godziny 20:00
-Każdy użytkownik forum (który posiada co najmniej 10 postów) może zagłosować w wyborach;
-Należy przyznać punkty dziesięciu najpiękniejszym, używając „skali eurowizyjnej” (od 1 do 12, bez 9 i 11);
-Głosy proszę wysyłać do mnie w prywatnej wiadomości;
-Proszę nie ujawniać ich nikomu innemu. To, jak każdy głosował, zostanie przedstawione po zakończeniu wyborów. Ujawnienie głosów będzie karane ich niewliczeniem;
-Raz wysłane głosy są głosami ostatecznymi. Głosy wysłane drugi raz przez jedną osobę nie będą przyjmowane;
1. Johnny Manuel
2. Ryan O'Shaughnessy
3. Lukas Meijer
4. Jean-Karl Lucas
5. Eugent Bushpepa
6. Cesár Sampson
7. Fabrizio Moro
8. Stefan Gfeller
9. Alekseev
10. Ari Ólafsson
11. Áron Veress
12. Benjamin Ingrosso
13. Mikolas Josef
14. Waylon
15. Mélovin
16. Ermal Meta
17. Vanja Radovanović
18. Alexander Rybak
Głosowanie trwa do 16 lipca godziny 20:00
- DastameUżytkownik
- Klan :
Re: Mister eurowizji 2018
Pią 12 Lip - 21:00
- DastameUżytkownik
- Klan :
Czw 18 Lip - 19:48
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pią 19 Lip - 0:15
Cudowny zwycięzca! Już się przyzwyczaiłem, że akurat w Misterach szanse na zwycięstwo któregoś z moich ulubieńców są bliskie zeru, a tu taka miła niespodzianka. Choć niestety nie wyobrażam sobie, żeby stało się tak gdyby konkurs zakończył się jeszcze na Escforum lub gdyby frekwencja w tej reaktywacji nie była tak żałośnie słaba. :( Eugent pewnie byłby wysoko, jednak raczej to nie on by wygrał. No ale oficjalny wynik jest najważniejszy, to to się zapisze w historii i z tego się bardzo cieszę.
Przy okazji: czy możemy liczyć na udostępnienie pełnych wyników półfinałów? Jestem ciekaw jak tam sobie poradził on i pozostali.
Przy okazji: czy możemy liczyć na udostępnienie pełnych wyników półfinałów? Jestem ciekaw jak tam sobie poradził on i pozostali.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Pią 19 Lip - 16:24
Pozwolenia na tym forum: