Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim Empty IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim

Nie Lip 21, 2019 10:42 pm
W 8 odsłonie PDF w edycji "język urzędowy" w barwach :israel: wystąpi  wokalista Yam Refaeli w utworze "Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim".

IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim 8a45851e23f7037619da35d12f86ad650b182b6a

Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim Empty Re: IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim

Czw Sie 01, 2019 11:11 pm
Utwór póki co do końca mnie nie przekonuje, ale na pewno jest to propozycja jakościowa, z werwą i z pewnym potencjałem, który większość osób chyba doceni, więc wydaje mi się, że do finału powinno starczyć.
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim Empty Re: IZRAEL: Yam Refaeli - Shehake'ev Yimtsa Lo Chaverim

Sob Sie 03, 2019 4:44 pm
To nie wygrało przypadkiem jakoś niedawno edycji o seksie lub też jakiejś innej w innym konkursie na innym forum? Słyszałem gościa chyba na w2g i bardzo mi się spodobało. Jak zawsze szanowałem Twoje wybory ale nie do końca były w moim guście, tak ten trafia w sedno.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: