Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Contratiempo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 58

GRUZJA: Sofia Nizharadze & Giorgi Kelaptrishvili - Dzveli hangi Empty GRUZJA: Sofia Nizharadze & Giorgi Kelaptrishvili - Dzveli hangi

Czw 25 Lip - 22:07
Gruzja tym razem przedstawia:
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

GRUZJA: Sofia Nizharadze & Giorgi Kelaptrishvili - Dzveli hangi Empty Re: GRUZJA: Sofia Nizharadze & Giorgi Kelaptrishvili - Dzveli hangi

Nie 28 Lip - 13:23
Gruzja to na pewno jeden z najtrudniejszych krajów jeśli chodzi o szukanie piosenek na edycję krajową z języczkiem i myślę, że poradziłaś sobie przyzwoicie. Da się tego słuchać Szeroki uśmiech i choć na razie nie podoba mi się jakoś szczególnie, to czasami takie typowe gruzińskie smęty potrafią mi się wkręcić (patrz: :georgia: 2018 Szeroki uśmiech ). Fajna jest ta obecność trąbki w końcówce. Powodzenia!
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

GRUZJA: Sofia Nizharadze & Giorgi Kelaptrishvili - Dzveli hangi Empty Re: GRUZJA: Sofia Nizharadze & Giorgi Kelaptrishvili - Dzveli hangi

Pon 29 Lip - 22:31
Jak zwykle się wyróżnia, przypomina mi to jakiś kawałek z eurowizji ale nie mogę wpaść na trop, który dokładnie, pewnie znowu będzie o Twojej propozycji głośno a temat będzie miał masę wyświetleń
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: