- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią 27 Wrz - 22:28
[You must be registered and logged in to see this image.]
Siema siema w barwach malowniczej Norwegii, skoro Au/Ra nie dźwignęła tematu, to może dobrze Wam znana AURORA lepiej sprawdzi się w nowej serii, jej twórczość to zdecydowanie coś innego na lokalnej scenie i już teraz mogę ocenić poniższy kawałek jako jeden ze swoich ambitniejszych wyborów podczas udziału w PdF
Autorka w swoim utworze przekazuje odbiorcy skutki zmieniającego się klimatu i skłania do refleksji sugestią, iż nie możesz jeść pieniążków, o nie.
Zapraszam do odsłuchania.
skrutas 3:41-4:32
Siema siema w barwach malowniczej Norwegii, skoro Au/Ra nie dźwignęła tematu, to może dobrze Wam znana AURORA lepiej sprawdzi się w nowej serii, jej twórczość to zdecydowanie coś innego na lokalnej scenie i już teraz mogę ocenić poniższy kawałek jako jeden ze swoich ambitniejszych wyborów podczas udziału w PdF
Autorka w swoim utworze przekazuje odbiorcy skutki zmieniającego się klimatu i skłania do refleksji sugestią, iż nie możesz jeść pieniążków, o nie.
Zapraszam do odsłuchania.
skrutas 3:41-4:32
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pią 27 Wrz - 23:07
Jako pierwszy wprowadziłem Aurorkę do KP i niespodziewanie trochę wtedy zabrakło szczęścia aby dostać się do finału, drugie jej podejście nie pamiętam już w czyich rękach było całkiem udane. Myślę, że i tym razem tak będzie a tak przy okazji to mój ulubiony jej tegoroczny singiel.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 28 Wrz - 11:55
^
Proszę o usunięcie powyższego wpisu, który przejawia znamiona mowy nienawiści oraz łamie punkt 14.1 Regulaminu
Kolego [You must be registered and logged in to see this link.], Ty chb chcesz mieć poważne problemy
Proszę o usunięcie powyższego wpisu, który przejawia znamiona mowy nienawiści oraz łamie punkt 14.1 Regulaminu
Kolego [You must be registered and logged in to see this link.], Ty chb chcesz mieć poważne problemy
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozwolenia na tym forum: