Kogo lub jak Polska powinna wybrać na Konkurs Piosenki Eurowizji 2020?
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 826
Kogo lub jak Polska powinna wybrać na Konkurs Piosenki Eurowizji 2020?
Pon 23 Gru 2019, 12:53
Jak w temacie. Ostatnio myślałem nad tą sprawą i wyszedł mi taki oto schemat - jedną z dróg albo nawet wszystkie dzięki organizacji nowej odsłony Krajowych Eliminacji powinna użyć TVP dla Polski w tym roku:
Tak wyglada opcja powyższego schematu z Krajowymi Eliminacjami:
Ogólnie mówiąc Telewizja Polska ma teraz do wyboru sporo możliwości względem Eurowizji.
Tak wyglada opcja powyższego schematu z Krajowymi Eliminacjami:
Ogólnie mówiąc Telewizja Polska ma teraz do wyboru sporo możliwości względem Eurowizji.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: Kogo lub jak Polska powinna wybrać na Konkurs Piosenki Eurowizji 2020?
Pon 23 Gru 2019, 15:39
Jestem przekonany, że TVP wybierze wewnętrznie i będzie to albo Cleo ze skróconą, dwujęzyczną wersją utworu "Dom" (pierwszy wspomnał o tym @Yngwie - tutaj wyraźnie zaznaczam ), albo Rafał Brzozowski - idąc logiką TVP, skoro zeszłoroczną Eurowizję wygrał grający na fortepianie Duncan Laurence, to strzelimy promieniem repolonizacji i rzucimy Europie Rafałka z utworem w stylu "Sky Over Europe", który na 200% flopnie w semi. Ja nie widzę w TVP innych możliwości, choć bardzo bym chciał...
- michal388Użytkownik
- Liczba postów : 2
LANI z utworem INFINITY
Sro 22 Sty 2020, 12:48
Moim zdaniem ten mało jeszcze znany zespół ma mega potencjał. Zakochałem się, Posluchajcie!
Re: Kogo lub jak Polska powinna wybrać na Konkurs Piosenki Eurowizji 2020?
Sro 22 Sty 2020, 18:32
michal388 napisał:Moim zdaniem ten mało jeszcze znany zespół ma mega potencjał. Zakochałem się, Posluchajcie!
dobrze, ale oni nie biorą udziału w Szansie Na Sukces. Przekonaj ich do wzięcia udziału w preselekcjach za rok. koniec tematu
Pozwolenia na tym forum: