Michałki 2020
2 posters
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Michałki 2020
Nie 23 Lut - 17:03
Witam w plebiscycie mającym na celu wybór najlepszej piosenki spośród stawki polskich preselekcji do Eurowizji! Tym razem oczywiście przyglądamy się utworom z "Szansy na Sukces", czyli show w którego finale uczestnicy wykonali na żywo swoje eurowizyjne propozycje.
Uczestnicy:
1(3). Albert Černý z Lake Malawi - Lucy / Studyjna / LIVE
2(2). Alicja Szemplińska - Empires / Studyjna / LIVE
3(1). Kasia Dereń - Count On Me / Studyjna / LIVE
Skrót LIVE
Zasady:
- Głosowanie odbywa się w systemie 1-3-5 punktów.
- Głosujemy w prywatnej wiadomości na moje konto.
- Głosowanie trwa do soboty 29 lutego, godz. 17:00. Tego dnia planowana jest publikacja wyników.
Zwycięzcy Michałków:
2003 Blue Cafe You May Be In Love
2004 Janusz Radek Pocztówka z Avignon
2006 The Jet Set How many people?
2007 Charizma Emily
2008 Isis Gee For Life
2009 Man Meadow Love is gonna get you
2010 Marcin Mroziński Legenda
2011 Magdalena Tul Jestem
2016 Margaret Cool Me Down
2017 Kasia Moś Flashlight
2018 Gromee ft. Lukas Meijer Light Me Up
Zwycięzcy Junior Michałków:
2016 Dominika Ptak Jak kropla
2017 Dominika Ptak Anioły
2019 wkrótce
- DawidAdministrator
- Klan :
Re: Michałki 2020
Pią 28 Lut - 18:35
Serdecznie zapraszam do głosowania!
Linie zamykam jutro o 17:00.
Linie zamykam jutro o 17:00.
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pią 28 Lut - 18:38
Można wiedzieć ile już głosów zostało oddanych??
- DawidAdministrator
- Klan :
Sob 29 Lut - 19:05
SCOREWIZ
Mam nadzieję, że wyniki się zgadzają! Dziękuję za wszystkie głosy.
Gratulacje dla zespołu Lake Malawi z Albertem Černým na czele! Zdobywają oni główne trofeum Michałków 2020 - pierwszych zorganizowanych na nowym forum. Są oni już kolejnym zespołem spoza Polski, który jest naszym faworytem do wygrania preselekcji! Do grona szwedzkich Man Meadow, Lukasa Meijera i Charizmy oraz do amerykańskiej Isis Gee dołącza czeskie Lake Malawi! Dziękujemy za udział w polskich preselekcjach i życzymy dalszych muzycznych sukcesów! "Lucy" będzie rozbrzmiewać w naszych głośnikach jeszcze długo.
Po zakończeniu sezonu selekcyjnego zostaną rozgrane zaległe Junior Michałki 2019. Zapraszam już teraz do udziału.
Mam nadzieję, że wyniki się zgadzają! Dziękuję za wszystkie głosy.
Gratulacje dla zespołu Lake Malawi z Albertem Černým na czele! Zdobywają oni główne trofeum Michałków 2020 - pierwszych zorganizowanych na nowym forum. Są oni już kolejnym zespołem spoza Polski, który jest naszym faworytem do wygrania preselekcji! Do grona szwedzkich Man Meadow, Lukasa Meijera i Charizmy oraz do amerykańskiej Isis Gee dołącza czeskie Lake Malawi! Dziękujemy za udział w polskich preselekcjach i życzymy dalszych muzycznych sukcesów! "Lucy" będzie rozbrzmiewać w naszych głośnikach jeszcze długo.
Po zakończeniu sezonu selekcyjnego zostaną rozgrane zaległe Junior Michałki 2019. Zapraszam już teraz do udziału.
Pozwolenia na tym forum: