ROSJA: Little Big (Uno)
+12
iguś
Poland
Dastame
Drover
Iker
Łosoś
Aleks
Fenistil
Yngwie / admin
Justi
Blaise
Dawid
16 posters
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Ile punktów przyznał(a)byś rosyjskiej propozycji?
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: ROSJA: Little Big (Uno)
Sro 4 Mar - 6:50
Fajnie, że Rosja stawia w tym roku na coś oryginalnego. Co prawda scena eurowizyjna to nie teledysk i trzeba się nieźle postarać, żeby było tam równie barwnie i dziko, ale może akurat im się uda. Czekam na piosenkę.
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Czw 5 Mar - 2:52
W Kanale pierwszym rosyjskiej telewizji publicznej opublikowano materiał o Little Big, wraz z 15-sekundowym fragmentem (prawdopodobnie) piosenki tego zespołu w Rotterdamie. Tytuł miałby brzmieć "Uno, Dos, Cuatro".
fragment od 0:43
Prezenter nie użył jednak stwierdzenia, że to właśnie ta piosenka będzie reprezentować Rosję i przytoczenie tego fragmentu można interpretować jako pokazanie przykładu piosenek Little Big. Niemniej utwór ten nie jest dostępny, więc wnioski się narzucają same.
fragment od 0:43
Prezenter nie użył jednak stwierdzenia, że to właśnie ta piosenka będzie reprezentować Rosję i przytoczenie tego fragmentu można interpretować jako pokazanie przykładu piosenek Little Big. Niemniej utwór ten nie jest dostępny, więc wnioski się narzucają same.
- AlpakaUżytkownik
- Liczba postów : 112
Nie 8 Mar - 12:32
jesli to ma byc to to brzmi biednie ale NO OK AKCEPTUJE.
ale czekam na cos takiego ze glowa mala, wyobrzacie sobie hardbass po rusku na scenie hmdpfdfffffff rotterdam by nie przezyl
dowod:
ale czekam na cos takiego ze glowa mala, wyobrzacie sobie hardbass po rusku na scenie hmdpfdfffffff rotterdam by nie przezyl
dowod:
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 8 Mar - 13:01
Alpaka napisał:jesli to ma byc to to brzmi biednie ale NO OK AKCEPTUJE.
już potwierdzili, że to nie będzie ich utwór w Rotterdamie
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Czw 12 Mar - 12:17
Piosenka Rosji w tym roku to "Uno, Dos, Quattro" a posłuchać jej można tutaj:
Jak dla mnie to zwyczajna Aqua 23 lata później
Jak dla mnie to zwyczajna Aqua 23 lata później
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Czw 12 Mar - 12:24
Jeśli to faktycznie to, to jurorzy to absolutnie zmiażdżą, ale na pewno u telewidzów będzie wysoko. Na awans wystarczy, na TOP 10 może nawet też, ale na pewno nie na zwycięstwo.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Czw 12 Mar - 23:11
.....................................
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Czw 12 Mar - 23:40
Bałem się, że będzie coś w stylu "Skibidi" na szczęście tak się nie stało i jest naprawdę dobrze. Zapowiada się naprawdę ciekawa rywalizacja pomiędzy , i .
- IkerUżytkownik
- Liczba postów : 154
Czw 12 Mar - 23:45
Justi napisał:Pierwszy raz słyszę o tym zespole. Zapoznałam się z ich twórczością i nie wiem co mam myśleć. Na pewno będzie to coś innego i tak jak piszecie taka Litwa czy Islandia to mały pikuś przy nich. Czekam na piosenkę, wtedy będzie można napisać coś więcej.
A ja akurat słyszałem o tym zespole już ze 2 lata przed tegoroczną Eurowizją. Uno jest całkiem fajne.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pią 13 Mar - 0:30
A ja tego nie mogę słuchać, strasznie denerwująca pioseneczka. :P Ale są różne gusta...
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pią 13 Mar - 2:40
Lubie, ale jednak mam nadzieje, że nie wygra. Mają duże lepsze piosenki. 7.5/10
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Pią 13 Mar - 5:36
Słabe to.
6 kwietnia ma zapaść decyzja odnośnie konkursu, ale wszystko idzie na razie w kierunku odwołania tegorocznej Eurowizji. Może będą próbowali przesunąć na inny termin, ale będzie to trudne.
6 kwietnia ma zapaść decyzja odnośnie konkursu, ale wszystko idzie na razie w kierunku odwołania tegorocznej Eurowizji. Może będą próbowali przesunąć na inny termin, ale będzie to trudne.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Pią 13 Mar - 9:42
Myślę że konkurs Eurowizji nie zostanie odwołany - po pierwsze EBU ma wszystko pod kontrolą a po drugie piłkarska Liga Mistrzów jak i prawdopodobnie też Euro 2020 odbędą się zgodnie z planem.
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Pią 13 Mar - 9:42
Rosja nie zawiodła. Wygrać nie wygra, ale Uno to czysta definicja catchy songa - po wysłuchaniu pierwszego refrenu, przy drugim już go sobie podśpiewywałem.
Little Big nie da się wepchnąć w żadne sztywne ramy, więc nie ma sensu się rozpisywać.
8/12
Little Big nie da się wepchnąć w żadne sztywne ramy, więc nie ma sensu się rozpisywać.
8/12
- AlpakaUżytkownik
- Liczba postów : 112
Pią 13 Mar - 14:29
co prawda nie jest to moja piosenka marzen ale dla mnie rosja moze spokojnie wygrac caly ten konkurs :bball:
"uno" jest żywe, wpada w ucho i niezmiernie rozrywkowe. mysle, ze na eurowizyjnej scenie moze to wypasc srogo.
poza tym, tysiac razy bardziej wole kicz ktory jest jawny i ironiczny niz kicz ktory udaje ze jest powaznym przebojem (azerbejdzan grecja estonia.....lista sie ciagnie)
"uno" jest żywe, wpada w ucho i niezmiernie rozrywkowe. mysle, ze na eurowizyjnej scenie moze to wypasc srogo.
poza tym, tysiac razy bardziej wole kicz ktory jest jawny i ironiczny niz kicz ktory udaje ze jest powaznym przebojem (azerbejdzan grecja estonia.....lista sie ciagnie)
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: