Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

SZWECJA: Echos - Saints Empty SZWECJA: Echos - Saints

Nie 12 Kwi - 0:41
:sweden: Szwecję w 22. edycji PdF reprezentować będzie duet Echos z utworem Saints. Duet powstał w 2016 roku w Portland.

SZWECJA: Echos - Saints Tumblr_inline_of232mCUyO1s9on4d_540

Skrót: 0:32-1:22
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

SZWECJA: Echos - Saints Empty Re: SZWECJA: Echos - Saints

Pon 13 Kwi - 14:00
Niby USA, a jednak brzmienie bardzo skandynawskie. Solidna indie propozycja, która na pewno znajdzie wielu zwolenników. Podoba mi się, wysłuchałem jej do końca z przyjemnością.
Gość
Gość

Pon 13 Kwi - 16:35
Zgodzę się z Aro, że brzmienie zupełnie jak nie z USA, swoją drogą znałem wcześniej duet, miałem nawet w planach wystawienie od nich innej piosenki, jestem ciekaw, jak sobie poradzisz, w moim odczuciu powinno być lepiej niż w poprzedniej edycji. Tutaj są wszystkie smaczki, jakie lubię Szeroki uśmiech
Powodzenia :P
Gość
Gość

Wto 14 Kwi - 16:21
Kochana siostro, wystawiłaś mega intrygujący utwór. Na pewno wyróżni się na tle innych piosenek. Podoba mi się to mroczne, alternatywne brzmienie.
Przemek
Przemek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Björkman

Liczba postów : 157

Wto 14 Kwi - 18:02
Te początkowe szarpnięcia gitarką mega mi przypominają jakiś kawałek. Pierwsze skojarzenie to Hold Back The River od Baya, ale jestem pewien, że jest jeszcze coś czego sobie akurat nie przypomnę w tej chwili. :roll: Co do reszty piosenki - nie do końca do mnie przemawia, nie podchodzi mi taki rodzaj popu zbytnio, natomiast życzę powodzenia! Uśmiech
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Nie 19 Kwi - 19:36
Aro napisał:Niby USA, a jednak brzmienie bardzo skandynawskie.

Identyczne przemyślenia mnie naszły po pierwszym odsłuchaniu

Świetne to jest, może po mnie nie widać ale lubię takie mocne "anthemic" songi, najczęściej zwracam wtedy uwagę na to, jak po przeważnie spokojnej zwrotce, wokalista/ka jest w stanie przyciągnąć uwagę słuchacza w refrenie, a tutaj udało się to wyjątkowo IMO.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: