SZWECJA: Echos - Saints
Nie 12 Kwi - 0:41
Szwecję w 22. edycji PdF reprezentować będzie duet Echos z utworem Saints. Duet powstał w 2016 roku w Portland.
Skrót: 0:32-1:22
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: SZWECJA: Echos - Saints
Pon 13 Kwi - 14:00
Niby USA, a jednak brzmienie bardzo skandynawskie. Solidna indie propozycja, która na pewno znajdzie wielu zwolenników. Podoba mi się, wysłuchałem jej do końca z przyjemnością.
- GośćGość
Pon 13 Kwi - 16:35
Zgodzę się z Aro, że brzmienie zupełnie jak nie z USA, swoją drogą znałem wcześniej duet, miałem nawet w planach wystawienie od nich innej piosenki, jestem ciekaw, jak sobie poradzisz, w moim odczuciu powinno być lepiej niż w poprzedniej edycji. Tutaj są wszystkie smaczki, jakie lubię
Powodzenia :P
Powodzenia :P
- GośćGość
Wto 14 Kwi - 16:21
Kochana siostro, wystawiłaś mega intrygujący utwór. Na pewno wyróżni się na tle innych piosenek. Podoba mi się to mroczne, alternatywne brzmienie.
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Wto 14 Kwi - 18:02
Te początkowe szarpnięcia gitarką mega mi przypominają jakiś kawałek. Pierwsze skojarzenie to Hold Back The River od Baya, ale jestem pewien, że jest jeszcze coś czego sobie akurat nie przypomnę w tej chwili. :roll: Co do reszty piosenki - nie do końca do mnie przemawia, nie podchodzi mi taki rodzaj popu zbytnio, natomiast życzę powodzenia!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 19 Kwi - 19:36
Aro napisał:Niby USA, a jednak brzmienie bardzo skandynawskie.
Identyczne przemyślenia mnie naszły po pierwszym odsłuchaniu
Świetne to jest, może po mnie nie widać ale lubię takie mocne "anthemic" songi, najczęściej zwracam wtedy uwagę na to, jak po przeważnie spokojnej zwrotce, wokalista/ka jest w stanie przyciągnąć uwagę słuchacza w refrenie, a tutaj udało się to wyjątkowo IMO.
Pozwolenia na tym forum: