GRECJA: The Pretty Reckless - Heaven Knows
+4
Wilk
Liver
Batiooo
hawk21cmb
8 posters
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 92
GRECJA: The Pretty Reckless - Heaven Knows
Nie 12 Kwi - 23:51
"Dobry wieczór Państwu albo dzień dobry. To ja nie wiem, o której Państwo włączyli telewizor".
Po raz ostatni bawiłem się z większością z Was podczas 100 edycji KPESCForum. Trochę czasu minęło, i jak widzę macie już tutaj 22 edycję. To może już czas, żebym może coś dorzucił od siebie do tego konkursu.
Kto mnie tam trochę zna, to wie raczej czego się można po mnie spodziewać. Więc proszę Was, nie bijcie mnie, jak czasami jakiś dźwięk z moich wyborów będzie za ciężki na Wasze ramiona
Ok, na dzień dobry, jak to często u mnie bywa, piosenka starsza, ale i też jarsza. Enjoy!
The Pretty Reckless - Heaven Knows
skrót proszę od 2:03
Po raz ostatni bawiłem się z większością z Was podczas 100 edycji KPESCForum. Trochę czasu minęło, i jak widzę macie już tutaj 22 edycję. To może już czas, żebym może coś dorzucił od siebie do tego konkursu.
Kto mnie tam trochę zna, to wie raczej czego się można po mnie spodziewać. Więc proszę Was, nie bijcie mnie, jak czasami jakiś dźwięk z moich wyborów będzie za ciężki na Wasze ramiona
Ok, na dzień dobry, jak to często u mnie bywa, piosenka starsza, ale i też jarsza. Enjoy!
The Pretty Reckless - Heaven Knows
skrót proszę od 2:03
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Re: GRECJA: The Pretty Reckless - Heaven Knows
Pon 13 Kwi - 1:12
Kurcze poziom zapowiada się jeszcze lepiej niż w poprzedniej edycji, opanujcie się trochę
Powrót w wielkim stylu! Uwielbiam ten utwór <3 Klasyk
Powodzenia!!
Powrót w wielkim stylu! Uwielbiam ten utwór <3 Klasyk
Powodzenia!!
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Pon 13 Kwi - 12:13
Bardzo dobrze, że zdecydowałeś się wrócić. Szkoda, że postanowiłeś akurat na tę piosenkę, bo pokazywałeś mi ciekawsze brzmienia, ale może dzięki temu ugrasz coś w tej edycji a jest i tak rockowo, czyli w Twoim stylu. Tradycyjnie powodzenia! :bball:
- GośćGość
Pon 13 Kwi - 16:50
Bardzo mnie cieszy Twój powrót ponieważ bardziej rockowe propozycję mogą mieć teraz większe znaczenie w tym konkursie, bo dotąd z tym było słabo.
Piosenki dawno już nie słuchałem, miło sobie tak powrócić do starszych hitów na pewno będę miał ten utwór na uwadze ze względu, że naprawdę się wyróżnia, mam nadzieję, że uda się wybić do finału.
Powodzenia :P
Piosenki dawno już nie słuchałem, miło sobie tak powrócić do starszych hitów na pewno będę miał ten utwór na uwadze ze względu, że naprawdę się wyróżnia, mam nadzieję, że uda się wybić do finału.
Powodzenia :P
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 13 Kwi - 17:36
Po Janie i Aro w poprzedniej edycji jest to kolejny udany powrót "weterana" do konkursu, miło, piosenka jak najbardziej składna i udana, jedynie w refrenie wolałbym słyszeć pełny głos wokalistki zamiast tego chórku bo ma ta kobita konkretnego pazura ale poza tym jak najbardziej na plus. Witamy w PdF!
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Pon 13 Kwi - 18:06
Tak jak poprzednicy bardzo się cieszę, że postanowiłeś powrócić do zabawy No a jak wracać to w typowym dla siebie stylu Zadziorny, charakterny utwór, który jednak przy tym nie przytłacza i jest łatwo przyswajalny. Taka energia też jest potrzebna. Wszystko składa się tutaj w udaną i bardzo dobrze brzmiącą całość. Powodzonka
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Wto 14 Kwi - 17:25
Ta propozycja też mi się w miarę podoba. Dobrze, że jest jeszcze miejsce dla takiego grania w konkursach. Powodzenia!
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sro 15 Kwi - 4:04
Chyba większość osób w czasach nastoletnich przeżywało fascynację tym zespołem i Taylor Momsen. Przynajmniej ja i moja kuzynka. Więc ten utwór traktuję jako klasyk i budzi we mnie pozytywne emocje oraz wspomnienia. 🥰
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 19 Kwi - 12:50
Fajne, mocne, charakterystyczne brzmienie. Miło Cię tu mieć z powrotem!
Pozwolenia na tym forum: