Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield Empty WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield

Czw Kwi 16, 2020 1:24 pm
WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield O6ab7cmz

:sunitedkingdom Istnieje też druga wersja tego utworu pod tytułem "Meet Me on the Battlefield" Jednak osobiście wolę wersję poniżej ↓ :sunitedkingdom

skrót: 2:11- 3:01
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield Empty Re: WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield

Czw Kwi 16, 2020 2:48 pm
Czyli a jednak Szeroki uśmiech Po czasie stwierdzam, że to najlepszy, możliwy wybór. Chociaż nie jest w 100% mój muzyczny świat to jednak piosenka ma w sobie coś przyciągającego. A nawet złapałem się na nuceniu jej. Głównie robotę robią skrzypce a'la Lindsey Striling Serce No i na pewno piosenka będzie się wyróżniać.
Gość
Gość

WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield Empty Re: WIELKA BRYTANIA: SVRCINA - Battlefield

Sob Kwi 18, 2020 3:26 pm
Cieszę się, że SVRCINA również zawitała w tej edycji, Battlefield to drugi ulubiony kawałek po "Lover. Fighter." czuć tutaj moc, która nie jest przesadnie pokazana, co jest też również plusem, całość sprawia, że mam ochotę tego słuchać bez przerwy, mam nadzieję, że wynik będzie satysfakcjonujący.
Powodzenia :P
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: