- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
ISLANDIA: GDRN feat. Birnir - Áður en dagur rís
Nie 5 Lip - 1:21
Chcieliście to macie. indie alternativ spotifyy music join the chat.
skrót od 1.50
Liver lubi ten post
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Re: ISLANDIA: GDRN feat. Birnir - Áður en dagur rís
Nie 5 Lip - 20:16
Interesująca propozycja, pierwsze co mi przyszło na myśl, że nie brzmi to tak typowo "islandzko" (cokolwiek to znaczy ). Brakuje może jakiegoś mocniejszego momentu, ale to chyba taki typ piosenki, więc z drugiej strony doceniam, że przyjemnie się jej słuchało i nie dłużyła się ona, tak że jest porządnie i jeszcze będę się osłuchiwał. Powodzenia!
PS: Przepraszam za zniszczenie planów, to niechcący :ccc
PS: Przepraszam za zniszczenie planów, to niechcący :ccc
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Re: ISLANDIA: GDRN feat. Birnir - Áður en dagur rís
Wto 14 Lip - 17:30
Na twoim miejscu bym postawił mimo wszystko na tego Asgeira, jeśli to był serio aż taki ważny wybór dla ciebie. Znam doskonale to uczucie, bo za czasów KP miałem to samo... No ale oceniam to co jest.
A preselekcje wygrała lepsza moim zdaniem piosenka. Tak jak ci napisałem na priv, za 1 przesłuchaniem nie porwała mnie, wybrzmiała mi bardzo generycznie, ale za kolejnym razem już wypadła lepiej. Klimat piosenki zabrał mnie do jakiejś dobrej sieciówki. XD T-shirty bym sobie do tych bitów powybierał, powodzonka.
A preselekcje wygrała lepsza moim zdaniem piosenka. Tak jak ci napisałem na priv, za 1 przesłuchaniem nie porwała mnie, wybrzmiała mi bardzo generycznie, ale za kolejnym razem już wypadła lepiej. Klimat piosenki zabrał mnie do jakiejś dobrej sieciówki. XD T-shirty bym sobie do tych bitów powybierał, powodzonka.
Pozwolenia na tym forum: