ISLANDIA: Tómas Welding feat. Elva - Lifeline
+2
Batiooo
Aro
6 posters
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
ISLANDIA: Tómas Welding feat. Elva - Lifeline
Nie 06 Wrz 2020, 12:36
Był highlight wakacji Aro 2019, więc teraz czas na piosenkę, która najczęściej towarzyszyła mi w te holidaysy.
skrót od 1.10
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 361
Re: ISLANDIA: Tómas Welding feat. Elva - Lifeline
Nie 06 Wrz 2020, 13:12
UWIELBIAM POWODZENIA
Aro lubi ten post
- GośćGość
Nie 06 Wrz 2020, 13:21
Hmm ciekawe, czy jakbyś to wystawił w edycji wakacyjnej, to czy utwór byłby rzeczywiście wakacyjny? Nie mniej jednak wakacje są tutaj słyszalne, taka bym powiedział spokojna pioseneczka, w sam raz na gorące wieczory, pod koniec zaczęło mi się delikatnie dłużyć ale rozumiem, że piosenka gatunkowo taka jest, więc nie ma co innego oczekiwać, zupełne przeciwieństwo, jakie miałeś we wspomnianej wakacyjnej. Ogólnie jest przyjemnie.
Powodzenia :p
Powodzenia :p
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 259
Wto 08 Wrz 2020, 14:37
Bardzo lubię takie połączenia. Niby prosto, zwykła gitarka i można powiedzieć, że nic szczególnego jednak od pierwszego odsłuchania poczułem jakąś tam więź emocjonalną z tym utworem i czuje, że zostanie ze mną na dłużej. Jestem pewien, że szykuje się dużo, dużo lepszy wynik niż poprzednio. Powodzonka
Aro lubi ten post
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Czw 10 Wrz 2020, 21:59
No kto by się spodziewał, Islandia znów dobrze wybiera A tak już serio to super, że wybór nie odbiega poziomem od reszty Twoich propozycji w tej serii, mimo że gatunkowo różnią się od siebie. Tutaj mamy do czynienia z przyjemnymi, spokojnymi gitarowymi brzmieniami, ale jednak delikatnie wyczuwalna nostalgia i melancholia sprawia, że utwór zdecydowanie przypada mi do gustu. Powodzenia!
Aro lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1958
Sob 12 Wrz 2020, 13:32
Ta gitarka na pewno nadaje piosence charakterystycznego brzmienia na tle pozostałych piosenek edycji. Jest lekko, relaksująco, ale jednocześnie też jakby odrobinę nostalgicznie.
Aro lubi ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 902
Pon 21 Wrz 2020, 00:29
Wielka szkoda będę słuchał tego na pewno bardzo długo, bo jest to jedna z najlepszych piosenek serii (*)
Aro lubi ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 902
Wto 13 Kwi 2021, 22:16
Dastame napisał:Wielka szkoda będę słuchał tego na pewno bardzo długo, bo jest to jedna z najlepszych piosenek serii (*)
Na pewno moje top 5 piosenek jakei poznałem przez pdf mega przykro że tak skończyło kocham
Aro lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: