Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut Empty SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut

Pon 6 Lip - 14:27
:sweden: Szwecję w 26. edycji PdF reprezentować będzie Veronica Maggio z utworem Där hjärtat satt förut.

SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut 71748

1:18 - 2:08
Gość
Gość

SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut Empty Re: SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut

Pon 6 Lip - 15:12
WOW...
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut Empty Re: SZWECJA: Veronica Maggio - Där hjärtat satt förut

Wto 14 Lip - 23:49
Bardzo przyjemny vibe od tego bije. Jednocześnie energiczny i odprężający.

KarolStark lubi ten post

Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Sro 15 Lip - 20:15
Spoko granko, bardzo w Twoim stylu. Da się to zapamiętać już przy pierwszym przesłuchaniu. Nie wiem czy to nie Twój najlepszy wybór serii so far

KarolStark lubi ten post

Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 249

Nie 19 Lip - 19:37
Piosenka w przesłuchaniu była przyjemna, jednak zabrakło mi w niej czegoś co by mnie bardziej do niej w 100% przekonało i wyróżniło. Mam nadzieję, że następnym razem Twój wybór już nie pozostawi we mnie większych wątpliwości. Powodzonka w kolejnych edycjach!

KarolStark lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: