- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
WĘGRY: Michael Kiwanuka - You Ain't The Problem
Nie 26 Lip - 0:30
[You must be registered and logged in to see this image.]
Reprezentantem Węgier w 27. edycji będzie, pochodzący z Londynu, muzyk i wokalista Michael Kiwanuka z piosenką "You Ain't The Problem". Piosenka ta pochodzi z wydanego w ubiegłym roku albumu "Kiwanuka".
Zapraszam do słuchania!
Reprezentantem Węgier w 27. edycji będzie, pochodzący z Londynu, muzyk i wokalista Michael Kiwanuka z piosenką "You Ain't The Problem". Piosenka ta pochodzi z wydanego w ubiegłym roku albumu "Kiwanuka".
Zapraszam do słuchania!
Drover lubi ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Re: WĘGRY: Michael Kiwanuka - You Ain't The Problem
Sro 29 Lip - 18:24
O jeszcze jeden mój były reprezentant.
Oczywiście nagranie dobrze znam i lubię choć paradoksalnie pierwszy singiel zapowiadający ostatnią płytę Michaela okazał się tym najsłabszym co nie zmienia faktu, że to bardzo dobre nagranie i będę trzymać kciuki za jak najlepszy rezultat.
Oczywiście nagranie dobrze znam i lubię choć paradoksalnie pierwszy singiel zapowiadający ostatnią płytę Michaela okazał się tym najsłabszym co nie zmienia faktu, że to bardzo dobre nagranie i będę trzymać kciuki za jak najlepszy rezultat.
Darka lubi ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sro 29 Lip - 19:09
Dobry wybór. No ale każdy by był dobry, bo nie oszukujmy się, Kiwanuka nie ma słabych piosenek. :P Chociaż i tak nic nie chwyta mnie tak za serce jak Cold Little Heart. Powodzenia życzę.
Darka lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 6 Sie - 23:39
Totalnie nie wpadłbym na pomysł z usadowieniem Kiwanuki w edycji wakacyjnej! Chyba głównie przez to, że nigdy wcześniej nie widziałem tego teledysku, hihi. Kocham nieskończenie jego album z zeszłego roku i chciałbym, aby więcej osób poczuła podobną sympatię. Doskonały wybór Dareczka, nie pierwszy i nie ostatni raz nasz gust się mocno pokrywa.
Pozwolenia na tym forum: