SAN MARINO: Senhit (Adrenalina)
+14
Yngwie / admin
Fenistil
Iker
lepik
Dastame
marjuz
iguś
Poland
Aro
monkeyy
Darka
Dawid
Aleks
Szymek79
18 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ile punktów przyznał(a)byś sanmaryńskiej propozycji?
- ximonUżytkownik
- Liczba postów : 11
Re: SAN MARINO: Senhit (Adrenalina)
Sob 29 Maj - 23:38
Łosoś napisał:Tak, to akurat prawda.
To zadam debilne pytania - po co występują dla nich? Podobno występ na Eurowizji kosztuje co najmniej 300 tyś euro, a Senhit w tym roku dała 2 mln euro (w tym 100 tyś na Flo Ridę).
Przecież im się to chyba nie zwróci [chyba że ktoś zajmie 1 miejsce, to trochę inna bajka]/
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 30 Maj - 0:05
ximon napisał:
To zadam debilne pytania - po co występują dla nich? Podobno występ na Eurowizji kosztuje co najmniej 300 tyś euro, a Senhit w tym roku dała 2 mln euro (w tym 100 tyś na Flo Ridę).
Dla rozpoznawalności, nadziei że ich muzyka zostanie gdzieś puszczona w radiu. Serhat jak i Senhit mają pieniądze by reprezentować kraj, a nawet jeśli to można sobie znaleźć jakiegoś sponsora. Jak dani artyści chcą wystąpić, no to wystąpią. Chyba dwukrotnie? występy były sfinansowane z innej kieszeni niż wokalisty, 2008 rok (chyba sama telewizja to sponsorowała, bo rok później kasy im brakło) i 2018 (tu chyba crowfunding z preselekcji???).
Idk zamiast flopić w przesłuchaniach do białoruskich pre, zawsze można wystąpić jako reprezentant San Marino...
.....................................
Dawid and Aleks lubią ten post
Pią 9 Lip - 21:59
Po Senhit spodziewałem się czegoś gorszego w tym roku, coś a'la lepsze Freaky, a Adrenalina to była miła niespodzianka dla ucha. Fajnie, że FlRida wystąpił na żywo w Rotterdamie. San Marino mój nr 2 w tym roku, liczę na jej 3cie podejście może za rok?
- GośćGość
Pią 30 Lip - 8:57
Jak to przesłuchałam pierwszy raz, to mega mi się spodobało i tak zostało do końca. Wolę wersję bez Pana.
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: