RUMUNIA: Roxen (Amnesia)
+12
Aro
Dastame
Drover
Iker
Fenistil
iguś
Skrzeczek
Yngwie / admin
Wilk
Szymek79
Aleks
Łosoś
16 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś propozycji rumuńskiej?
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: RUMUNIA: Roxen (Amnesia)
Sro 10 Mar - 22:48
Jak Alcohol You mi się podobało ze względu na swoją autentyczność, tak Amnesia to jest dla mnie mega zawód. Nie chodzi, że piosenka jest słaba, ale ona po prostu... jest. Taki typowy niewyróżniający się absolutnie niczym eurowizyjny przeciętniak. Dodając jeszcze do tego obawy o live to szanse na finał są chyba znikome.
Iker lubi ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Sob 20 Mar - 23:51
Lecialo dzisiaj w pracy w radio sie zdziwilam
Iker lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 17 Kwi - 18:34
I'm basic bitch, ale tekstowa i muzyczna uniwersalność piosenki sprawia, że mam ją w TOP10 Nie jest to szczyt innowacyjności, ale takie porządnych produkcyjne piosenek Eurowizja potrzebuje. Po prostu świetnie się tego słucha, ale zdaje sobie sprawę że nieinwazyjność Amnesii może być jej największym przekleństwem jak i błogosławieństwem.
I dobrze, że nie bawili się w psseudopreselekcje, które są ustawiane przez główną zainteresowaną xd
I dobrze, że nie bawili się w psseudopreselekcje, które są ustawiane przez główną zainteresowaną xd
- BorzUżytkownik
- Liczba postów : 11
Sob 1 Maj - 13:00
Dobry tekst, ale wydaje mi się, że Roxen coś na żywo zawali. Tak czy tak trzymam kciuki za dobry wynik!
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pon 3 Maj - 23:50
Fani wpadli w zachwyt bo Roxen widocznie jakoś umie śpiewać, ale moim zdaniem poprzeczka została postawiona za nisko. Pisałem, że cieszy mnie że Roxen pozbyła się "płaczliwości" z siebie, a tym czasem w na żywo Roxen przez 3 minuty krzyczy, płacze i wyje, i być może nie robi tego nieczysto, ale nie pasuje to do tej piosenki. Z charyzmatycznej buntowniczki robi się mamałyga. No i brakowało mi tu wokalizy na końcu. To nie jest ballada i nie powinna być tak zaśpiewana.
https://www.youtube.com/watch?v=K-t3oaZ7_V
https://www.youtube.com/watch?v=0_KNOIp7mKk
w amatorskich nagraniach też za wysoko.
Wersja studyjna zdecydowanie na awans, jak się nie poprawi flop jest realny, bo u widzów tak czy siak dużych punktów nie będzie, a jury może wtedy uwalić.
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Pią 9 Lip - 20:52
Gatunkowo to Rumunia najbardziej mnie kupiła ze wszystkich innych krajów, ten klimat <3 absolutnie wszystko mi się tutaj podoba i ten przekaz...szkoda tylko, że na żywo wyszło o wiele gorzej i można było się spodziewać flopu. Niemniej jednak do wersji studyjnej wracam z wielką przyjemnością. Ocena nie patrząc na występ majowy 12/12.
Pią 9 Lip - 21:43
Piosenka świetna, niestety stracony potencjał sceniczny. Przeniesienie teledysku na scenę to był strzał w stopę. :( Jednakże wracam do wersji studyjnej często.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: