WIELKA BRYTANIA: Celeste - Stop This Flame
+2
DanielW
Wilk
6 posters
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
WIELKA BRYTANIA: Celeste - Stop This Flame
Pią 11 Wrz - 17:10
skrót od: 2:49
Miłego odsłuchu ;-)
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Re: WIELKA BRYTANIA: Celeste - Stop This Flame
Pią 11 Wrz - 19:23
Porządna propozycja, dobrze się jej słucha, chyba głównie przez charaktnerny głos wokalistki. Oprócz tego piosenka dość "regularna" i bez większych fajerwerków, ale jak napisałem, miło upływa ten czas. Najbardziej podoba mi się chyba ten motyw na pianinie (fortepianie? nie wiem xd). Podsumowując - może i regres w stosunku do bardzo dobrego kawałka z zeszłej edycji, ale wciąż trzyma poziom Powodzenia!
Wilk lubi ten post
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pią 11 Wrz - 20:27
DanielW napisał:Oprócz tego piosenka dość "regularna" i bez większych fajerwerków, ale jak napisałem, miło upływa ten czas.
Mam wrażenie że gdzieś to słyszałem, niemniej jedna z najlepszych propozycji jaką kiedykolwiek wystawiłeś, graty za pójście w jakościową stronę mocy. Błogosławię temu wyborowi, Galway przyjmuje sąsiada z honorami
Wilk lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 12 Wrz - 12:31
Świetna, pozytywna energia i rewelacyjny, mocny głos sprawiają, że słucha się tego naprawdę świetnie. Piosenka daje takiego fajnego kopa.
Wilk lubi ten post
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Wto 15 Wrz - 19:23
Świetny wybór. Chyba moja ulubiona Twoja propozycja w PdF. Wszystko się zgadza, podane w odpowiednich ilościach i po przesłuchaniu nie pozostało mi nic innego niż dodać do plejki i słuchać dalej. Powodzonka.
Wilk lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 19 Wrz - 11:52
YAAAAAAAS, CO ZA MUZA!
Utwór z mega duszą, doskonały wokal, niebanalna kompozycja. Do tego fajny tekst i super przekaz. Ani chwili znużenia, słucham jak oczarowany. Oby tylko więcej takiej muzy w konkursie!
Utwór z mega duszą, doskonały wokal, niebanalna kompozycja. Do tego fajny tekst i super przekaz. Ani chwili znużenia, słucham jak oczarowany. Oby tylko więcej takiej muzy w konkursie!
Wilk lubi ten post
- GośćGość
Wto 22 Wrz - 10:30
Po refrenie jestem, że gdzieś ją już słyszałem, brzmi bardzo radiowo, więc może tam, wracając do piosenki jest naprawdę bardzo przyjemna w odsłuchu, największą zaletą, jak już wcześniej wspomniałem jest refren, który bardzo łatwo wchodzi do głowy i nie chcę z niej wyjść, głos artystki również charakterystyczny, całość stanowi bardzo solidny utwór.
Gratulacja finału, widać należało się
Powodzonka zatem w nim :P
Gratulacja finału, widać należało się
Powodzonka zatem w nim :P
Pozwolenia na tym forum: