Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet Empty ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet

Pon 28 Wrz - 0:27
W 30 odsłonie PDF w edycji "rzadkojęzykowej" w barwach :estonia: wystąpi :denmark: duński duet Stoffer & Maskinen w utworze "Silhuet" pochodzącym z płyty "Stoffer & Maskinen" wydanej w 2010 roku.

ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet 61iCaXFB-PL._SS500_

Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet Empty Re: ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet

Czw 1 Paź - 19:20
Niestety nie rozumiem o czym jest ta piosenka ale wydaje mi się, że to ważne dla wokalisty i wywołuje to w nim silne emocje. Podoba mi się to jak rozwija się ta piosenka, jak zmieniają się emocje. Nie jest to coś co mogłabym słuchać na co dzień ale wywołuje we mnie zaciekawienie, a wręcz niepokój i naprawdę żałuję w tym momencie, że tego duńskiego to ja nie znam.
DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet Empty Re: ESTONIA: Stoffer & Maskinen - Silhuet

Czw 1 Paź - 22:43
Mega intrygujący utwór, trzymający w napięciu od pierwszych sekund. Podoba mi się jego nietypowa konstrukcja, mocne fragmenty od samego początku są przeplatane chwilami spokoju, co sprawia właśnie to nieustające zaciekawienie co będzie dalej. Mam nadzieję, że piosenka dobrze sobie poradzi na tle konkurencji, powodzenia!
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: