- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
HOLANDIA: DI-RECT - Devil Don't Care
Nie Lis 01, 2020 10:19 am
No to rozpoczynamy naszą przygodę z Holandią. Szczerze powiedziawszy na początku byłam bardzo na siebie zła, że zdecydowałam się na strefę w której nigdy nie chciałam być ale lubię wyzwania, także mam nadzieję na owocne poznawanie tej strefy.
Jako, że moim krajem jest Holandia to pierwszy wykonawca którego chce wam zaprezentować pochodzi też z tego kraju, a dokładnie to z Hagi. W 31. edycji PDF Holandię będzie reprezentował zespół DI-RECT z piosenką "Devil Don't Care"
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jako, że moim krajem jest Holandia to pierwszy wykonawca którego chce wam zaprezentować pochodzi też z tego kraju, a dokładnie to z Hagi. W 31. edycji PDF Holandię będzie reprezentował zespół DI-RECT z piosenką "Devil Don't Care"
[You must be registered and logged in to see this image.]
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: HOLANDIA: DI-RECT - Devil Don't Care
Pon Lis 02, 2020 3:10 pm
Nwm czemu, ale patrząc na samo zdjęcie spodziewałem się indierockowych klimatów. I właśnie takie dostaliśmy Porządna muza, dobrze wyprodukowana, dobrze się słucha. Czego chcieć więcej?
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Re: HOLANDIA: DI-RECT - Devil Don't Care
Pon Lis 02, 2020 5:24 pm
Aro napisał:Nwm czemu, ale patrząc na samo zdjęcie spodziewałem się indierockowych klimatów.
No bo laserki, neony, jak są laserki, neony to wiadomo że indie muza i wiadomo że nie wypada mniej niż 7 pkt. dać No chyba że męski wokal, to wtedy nie
Ironizuje oczywiście; wydawało mi się że w holenderskim rynku siedzę dość mocno, ale o tym zespole nie słyszałem w ogóle, a muza naprawdę dobrej jakości i serio catchy. Życzę powodzenia w dalszym odkrywaniu różnych rynków (polecam ) oraz w tej edition!
Pozwolenia na tym forum: