FRANCJA: Inhaler - My Honest Face
+2
Przemek
Jasiek
6 posters
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
FRANCJA: Inhaler - My Honest Face
Nie 1 Lis - 13:09
Mimo, że jest to już moja dziesiąta seria kp/pdf, to w strefie brytyjskiej mam przyjemność gościć dopiero po raz pierwszy. Zaczynam z grubej rury, bo od kawałka szczególnie mi bliskiego i będącego moim osobistym odkryciem zeszłego roku. Nie pozostaje mi nic innego niż przedstawić Wam pochodzący z Irlandii zespół Inhaler. Singiel wydany przez chłopaków w ubiegłym roku pt. "My Honest Face" będzie reprezentować Francję w 31. Edycji PdF. Do piosenki został wydany teledysk i jest on dostępny na YouTube, ale utwór jest tam w innej, bardziej okrojonej wersji więc polecam zdecydowanie tę podlinkowaną poniżej. Ciekawostka: główny wokalista zespołu Elijah Hewson jest synem Bono, wokalisty popularnego zespołu U2. No i jest fajna gitarka jak ktoś lubi, ja np. lubię.
Inhaler - My Honest Face
(skrót poproszę od 3:27)
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Re: FRANCJA: Inhaler - My Honest Face
Nie 1 Lis - 16:16
doskonale wiesz co ja myślę o tym dżinglu
kc
kc
Jasiek lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Nie 1 Lis - 18:08
Hmmm, w sumie nie spodziewałem takich brzmień od Ciebie (który przyzwyczaił nas do indie biczysek), ale nowa strefa nowy ty, rozumiem rozumiem xd O ile piosenka przy pierwszym przesłuchaniu nie do końca do mnie trafiła, to czuję tu potężny potencjał na przyszłość, coby się przekonać w pełni, bo klimat utworu jest z pewnością intrygujący. A że do konkursu powróciło kilku miłośników gitarek to wynik powinien być okey. No i jestem baaardzo ciekawy kolejnych odsłon w tej serii.
Jasiek lubi ten post
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Pon 2 Lis - 17:03
Tu odwrotnie niż w przypadku , znając pierwszą minutę piosenki znasz całą piosenkę, ale to też coś co lubię (podobną konstrukcję miało Modern Jesus choćby) jak jest dobrze zrobione. Taki boysband w starym stylu, coś co się w pdf rzadko pojawia a szkoda (jeszcze brak teledysku wow). Brawa za odwagę i powodzonka
Jasiek lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 2 Lis - 17:27
Bonżur Madam Gdyby to była anonimowa obstawiałbym w ciemno Przemka a tu proszę Lubię i zawsze lubiłem zwiewne gitarkowe brzmienia a brakuje takowych tu ostatnio więc mam nadzieję że zostaniesz należycie zauważony i doceniony, wyszukany wybór i bardzo przyzwoite rozpoczęcie serii z Twojej strony - podobnie było w sumie w poprzedniej serii więc życzę równie zacnego rezultatu jak wtedy. Powodzonka!
Jasiek lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 14 Lis - 13:13
Zdecydowanie nie brzmi to dla mnie jak coś z zeszłego roku. Na moje ucho brzmi dużo starzej, ale to bardzo dobrze. To niby tylko takie przyjemne gitarkowe granie, niby nic niezwykłego, ale jednak daje sporo satysfakcji ze słuchania, a refren wyraźnie ma w sobie "to coś".
Jasiek lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: