AZERBEJDŻAN: Dawid Grzelak feat. Enchanted Hunters - Algorytm
+3
Aro
Wilk
Aleks
7 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
AZERBEJDŻAN: Dawid Grzelak feat. Enchanted Hunters - Algorytm
Pią 12 Mar - 23:54
Recap: 1:47 - 2:37
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: AZERBEJDŻAN: Dawid Grzelak feat. Enchanted Hunters - Algorytm
Nie 14 Mar - 12:34
Myślę że wystawił to [You must be registered and logged in to see this link.] a to dlatego że autor tej piosenki też ma na imię Dawid.
Dawid and Rahei lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 12:22
Tym razem totalne Euros*ngs vibes, nieznane nazwisko i ilość wyświetleń podbija to wrażenie. Sam utwór jest dość zaskakujący. Za pierwszym razem zupełnie do mnie nie trafiło, ale jest coś kojącego w tym refrenie. Wystawił to ktoś lubujący się z polską sceną. Powiedziałbym [You must be registered and logged in to see this link.], ale chyba właśnie zaprzeczyłem poprzedniemu zdaniu. Stawiam zatem na [You must be registered and logged in to see this link.], czyli naszą słowiańską laseczkę. Jeszcze dodam, że to drugi w tej edycji teledysk, gdzie byłem w miejscu jego kręcenia, hah.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 18:56
Oesu nie wiem kto to może być. Powiedziałbym, że [You must be registered and logged in to see this link.] bo to takie oczywiste itd... No ale chyba za mało zabawy byłoby w takim przypadku. Czuję jakiś powrót/debiut, z tego grona najbardziej realny wydaje mi się [You must be registered and logged in to see this link.]
Sob 20 Mar - 19:26
Zastanawiam się czy w tej edycji zostały wystawione piosenki wg. naszych upodobań muzycznych czy też część z nich jest tutaj dla zmyłki - jeśli to pierwsze to ja też uważam, że ten song to sprawka [You must be registered and logged in to see this link.]
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sro 24 Mar - 10:13
Kulą w płot te moje typy powiem tak na koniec, po raz -nty dam [You must be registered and logged in to see this link.] bo już totalnie brak pomysłu, ewentualnie ktoś nowy
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 16:43
Wydaje mi się, ze mógł to być [You must be registered and logged in to see this link.] który uwielbia innowacyjne, nietypowe projekty, aczkolwiek jakoś ten vibe mi nie pasuje. Nie wiem co mogę powiedzieć o tej piosence - delikatny resident sleeper.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 30 Mar - 12:00
Znów praktycznie nikt mnie nie odkrył, chociaż [You must be registered and logged in to see this link.] powiedzmy, że był blisko.
Trafiłem na utwór przez przypadek niedługo przed edycją i stwierdziłem, że się nada. Lubię ten klimacik i nieszablonowość.
Trafiłem na utwór przez przypadek niedługo przed edycją i stwierdziłem, że się nada. Lubię ten klimacik i nieszablonowość.
Pozwolenia na tym forum: