ROSJA: Daya - Insomnia
+4
Morison
Dawid
Wilk
Aleks
8 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
ROSJA: Daya - Insomnia
Pią 12 Mar - 23:56
Recap: 0:53 - 1:43
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: ROSJA: Daya - Insomnia
Nie 14 Mar - 13:16
Znam tą laleczke ale ma fajniejszego singla niż ten, miałem go nawet wystawić w edycji amerykańskiej. "Insomnia" natomiast ma już dwa lata i całkiem sporo wyświetleń więc tutaj totalnie obstawiłbym też któregoś z debiutantów a mogą być nimi jak już wspomniałem w fińskiej propozycji: Charmoiselle / Iker / monkeyy. Ogólnie lubię, spoko wybór, można się gibać Powodzonka.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 12:02
@Eyida, wróciłaś??????? Gdyby nie fakt, że targnęła się na swoje istnienie na forum to byłbym pewny, że to jej piosenka. Mega retro klimat sprzed dekady, "Galerianki" te sprawy. O ile trochę sie to wydaje trywialne to ostatecznie i tak słucha się z przyjemnością. Do żadnej rockowej piosenki mi ten użytkownik nie pasuje, więc umieszczam tutaj [You must be registered and logged in to see this link.]! Nie raz lubił zaskoczyć czymś bardziej dyskotekowym (Cher queen), więc nie wykluczone, że znów w tym kierunku poszedł.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:58
Nie mogę się doczekać, żeby odkryć, która Lambadziara to wystawiła Muza totalnie w moim klimacie i trzymam kciuki w finale, bo nie mam wątpliwości, że będzie awans, na chwilę obecną brak mi sensownego pomysłu na typ, liczę, że do następnej soboty jakaś lampka się zaświeci.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 18:50
Nom, piosenka typu "połowa pdf może to wystawić i zero zaskoczenia". No porządny indie pop, lubię lubię. Ale kto może stać za nim? Well, dobre pytanie. Oczywiście na myśl od razu przychodzi [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] czy [You must be registered and logged in to see this link.]. Jednak nawet [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] czy nawet [You must be registered and logged in to see this link.] nie byłby jakoś mocno szokujący. No ktoś tu zrobił zagranie IQ200 i wybrał świetny utwór, ale bardzo basic, który ciężko przypisać do konkretnego nicku. Good job
Sob 20 Mar - 19:32
Utwór znany i lubiany, rytmiczny, wpadający w ucho, ale też trochę takie pójście na łatwiznę, nie mam konkretnego typu, myślę że jest to wybór debiutanta/powracającego ?!?!
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Pią 26 Mar - 2:45
Bardzo dobry utwór, przyznam się, ale wielokrotnie go zapętlałam na spotify czy yt; obstawiam że może to być debiutant!
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 27 Mar - 16:52
Znam bardzo dobrze i jest to lekki kotlet dla mnie, ale w sumie to [You must be registered and logged in to see this link.], propozycja ta zasługuje na sukces w każdym znaczeniu tego słowa, pozdrawiam [You must be registered and logged in to see this image.]
Wilk lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: