WŁOCHY: Virgin - Dżaga
+2
Dastame
Wilk
6 posters
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
WŁOCHY: Virgin - Dżaga
Nie 28 Mar - 0:00
[You must be registered and logged in to see this image.]
W starym KP średnio raz na serię musiałem wystawić Dodu a tutaj w PdF już dwie serie przerwy?! tak dalej być nie może! "Dżaga" to kultowy singiel nagrywany i wydany w roku 2004. Lata 00' to lata świetności Dody czy to najpierw z zespołem Virgin czy potem solo więc jest to kwintesencja tamtych czasów. Ten hymn był przeze mnie przygotowywany od początku na tę edycję. PS. na lewym foto Dodu wczuwa się w reprezentowanie Italii w PdF a na prawym postanowiłem zobrazować słowo "Dżaga" na podmiocie śpiewającym. Pozdrawiam.
skrót od 2:40
Fenistil, Morison and xclolka lubią ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: WŁOCHY: Virgin - Dżaga
Nie 28 Mar - 0:17
winner
Wilk lubi ten post
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Nie 28 Mar - 1:03
Nie oszukujmy się, smak dzieciństwa i klasa sama w sobie.
Wilk lubi ten post
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 291
Nie 28 Mar - 13:22
Awwww <3 Hit. Brakuje mi tej Dody.
Wilk lubi ten post
Nie 28 Mar - 15:40
to jest cały Wilk jak nie wystawi jakieś włoskiej piosenki to na pewno, gdzieś przewinie się adoD ja uważam, że to najlepsza piosenka adoD'a czy tam Virgin - ale aż dziwne, że jeszcze tego nie było w KP ani w PdF.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Wilk lubi ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Nie 28 Mar - 23:17
Tak jak wspomniałeś, to były lata świetności Doris i nikt nie zaprzeczy faktom. Ta piosenka daje takiego kopa, że jak puścisz ją sobie na pobudkę to masz gwarancję, że cały dzień będzie udany. Jest to przypadek gdzie song jest tak doj*bisty, że nie mogę oceniać go ze względu na jego popularność - chociaż na chwilę obecną jestem trochę rozczarowany jak widzę jakie piosenki są zgłaszane. Na pewno każdy znalazłby coś mniej znanego i wtedy byłby większy fun. Pozdrawiam i powodzenia
Fenistil, Wilk and xclolka lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: