Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1593

UKRAINA: Ladytron - Destroy Everything You Touch Empty UKRAINA: Ladytron - Destroy Everything You Touch

Pią 02 Kwi 2021, 23:59
Batiooo
Batiooo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 361

UKRAINA: Ladytron - Destroy Everything You Touch Empty Re: UKRAINA: Ladytron - Destroy Everything You Touch

Sob 03 Kwi 2021, 14:53
No nie spodziewałem się takiego kawałku w stawce, na pewno wyróżnia się i jako jedna z nielicznych w 1 semi nie jest znana szerszej publicznosci. Jak zamknąłem oczy to poczułem się jak w statku kosmicznym lecącym do innego uniwersum. Powodzenia Modlitwa

Łosoś lubi ten post

Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

UKRAINA: Ladytron - Destroy Everything You Touch Empty Re: UKRAINA: Ladytron - Destroy Everything You Touch

Sob 03 Kwi 2021, 15:58
Bardzo dobry elektroniczny numer oczywiście znam od "premiery" ale muszę przyznać, że po latach podoba mi się jeszcze bardziej niż wtedy kiedy się ukazał.

Łosoś lubi ten post

Gość
Gość

Nie 04 Kwi 2021, 14:17
Ladytron to klasa sama w sobie, zycze jak naj git amen wyniku
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: