- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
AZERBEJDŻAN: Noah Cyrus - Lonely
Pon Kwi 19, 2021 8:49 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mam przyjemność zgłosić utwór, który nie daje mi spokoju już od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że i Wy dacie się tak łatwo nim oczarować. Noah Cyrus nie jest już postacią anonimową dla społeczności PdF, ale z kronikarskiego obowiązku parę słow. Aktorka i piosenkarka, a przy tym siostra i córka jednych z największych gwiazd amerykańskiego rynku. Nominowana do Grammy w kategorii Najlepszy Nowy Arysta. Noah jest bardzo silnie zaangażowana w działalność charytatywą, głównie w kwestii zdrowia psychicznego i przeciwdziałania samobójstwom wśród nastolatków. Była również jedną z czołowych postaci ruchu, którego działania położyły kres wykorzystaniu koni w bryczkach w całym Nowym Jorku. O utworze. "Lonely" to ciemna ballada z niezastąpionymi gospelowymi wstawkami. Utwór odzwierciedla zagubienie i trudności, z którymi Noah się mierzyła. Napisanie piosenki dało jej uczucie wyzwolenia i ma nadzieję, że również dla słuchaczy będzie początkiem wolności od sideł czarnych myśli.
Skrót: 1:28
Mam przyjemność zgłosić utwór, który nie daje mi spokoju już od kilku miesięcy. Mam nadzieję, że i Wy dacie się tak łatwo nim oczarować. Noah Cyrus nie jest już postacią anonimową dla społeczności PdF, ale z kronikarskiego obowiązku parę słow. Aktorka i piosenkarka, a przy tym siostra i córka jednych z największych gwiazd amerykańskiego rynku. Nominowana do Grammy w kategorii Najlepszy Nowy Arysta. Noah jest bardzo silnie zaangażowana w działalność charytatywą, głównie w kwestii zdrowia psychicznego i przeciwdziałania samobójstwom wśród nastolatków. Była również jedną z czołowych postaci ruchu, którego działania położyły kres wykorzystaniu koni w bryczkach w całym Nowym Jorku. O utworze. "Lonely" to ciemna ballada z niezastąpionymi gospelowymi wstawkami. Utwór odzwierciedla zagubienie i trudności, z którymi Noah się mierzyła. Napisanie piosenki dało jej uczucie wyzwolenia i ma nadzieję, że również dla słuchaczy będzie początkiem wolności od sideł czarnych myśli.
Skrót: 1:28
I'm slowly killing myself I'm trying so hard at the back of the shelf It's just the same every day I'm writing these songs that will never get played I get told what's wrong and what's right I don't have a romantic life And everyone's dying So I keep on trying To make them proud before they are gone Oh, can't someone help me Oh, please someone help me I don't care anyone, anything 'Cause I'm so sick of being so lonely Miss all my family Oh, I don't care, anyone, anything 'Cause I'm so sick of being so lonely I'm spending more than I earn Drink all the time to forget I'm not her 'Cause I go to parties sometimes And I'll kiss a boy and pretend for the night 'Cause I don't know much about me I'm still ashamed of who I used to be So I try way too hard, but I still miss the mark to fit in Fit in, oh Help me Oh, please someone help me I don't care anyone, anything 'Cause I'm so sick of being so lonely I miss all my family God, I don't care, anyone, anything 'Cause I'm so sick of being so lonely I don't care, anyone, anything 'Cause I'm so sick of being so lonely | Powoli sama się dobijam Tak bardzo się staram odsunięta w cień Codziennie jest tak samo Piszę te piosenki, których nikt nigdy nie zagra Mówią mi, co wolno, a co nie Nie mam romantycznego życia I wszyscy dookoła umierają Więc ja ciągle próbuję dać im powody do dumy zanim odejdą O, czy ktoś mógłby mi pomóc O, proszę, niech ktoś mi pomoże Nie dbam o nikogo, o nic Bo mam już dosyć bycia tak straszliwie samotną Tęsknię za całą moją rodziną Nie dbam o nikogo, o nic Bo mam już dosyć bycia tak straszliwie samotną Wydaję więcej niż zarabiam Cały czas piję, by zapomnieć o bólu Bo czasami chodzę na imprezy I całuję się z chłopakami i udaję przez noc Bo nie znam samej siebie zbyt dobrze Nadal wstydzę się tego, kim kiedyś byłam Dlatego za bardzo się staram, choć w dalszym ciągu nie umiem znaleźć swojego miejsca Pomocy O, proszę, niech ktoś mi pomoże Nie dbam o nikogo, o nic Bo mam już dosyć bycia tak straszliwie samotną Tęsknię za całą moją rodziną Nie dbam o nikogo, o nic Bo mam już dosyć bycia tak straszliwie samotną Nie dbam o nikogo, o nic Bo mam już dosyć bycia tak straszliwie samotną |
Wilk lubi ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: AZERBEJDŻAN: Noah Cyrus - Lonely
Pon Kwi 19, 2021 9:01 pm
ma tesh polski kanał o Japonii uwu [You must be registered and logged in to see this link.]
Dawid lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Wto Kwi 20, 2021 9:11 pm
Przeliczyłem że od 13 edycji nie trafiłeś jakkolwiek ani razu w moje kubki smakowe/słuchowe co było widać po moich notach, ostatni raz w pierwszej anonimowej, także grubo xd Po drugiej anonimowej straciłem nadzieję że jeszcze cokolwiek w tej serii mi podejdzie ale ku mojemu zaskoczeniu teraz nareszcie znajduję tu coś dla siebie. Oczywiście tę piosenkę znam i lubię, bardzo ładna. Moim faworytem dalej jest "July" - takiego songa to nawet starsza siska by się nie powstydziła w swoim repertuarze ale "Lonely" to także bardzo udany utwór. Powodzenia.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Pią Kwi 30, 2021 5:37 pm
Bardzo możliwe, że poznałem top 1 moje tej serii Pdf. Przesłuchałem już ze 100 razy a nie znałem
Dawid lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: