KAZACHSTAN: Nothing But Thieves - Take This Lonely Heart
+4
Aro
Morison
Wilk
Aleks
8 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
KAZACHSTAN: Nothing But Thieves - Take This Lonely Heart
Czw 11 Mar - 21:48
Recap: 2:24 - 3:14
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: KAZACHSTAN: Nothing But Thieves - Take This Lonely Heart
Nie 14 Mar - 13:33
Powiem tak, mocne uderzenie, może namieszać w tej edycji. Obstawiam że może to być jakiś stary wyjadacz konkursowy xD pokroju [You must be registered and logged in to see this link.]
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:22
Jeden z ciekawszych moim zdaniem kawałków, chociaż po pierwszym przesłuchaniu pewnie niektórych nie ujęła oryginalnością, pasuje to do połowy aktywnych uczestników pdf, nie kojarzy mi się to natomiast z userami, którzy najczęściej korystali z dobroci brytyjskiej sceny, w pierwszej kolejności postawię na [You must be registered and logged in to see this link.], muszę też wspomnieć o [You must be registered and logged in to see this link.], a rezerwowo dam [You must be registered and logged in to see this link.].
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 16:15
Patrząc nieco historycznie to bardzo mi pasuje [You must be registered and logged in to see this link.] do tej kandydatury, bowiem w KP często serwował takie rockowe (ale w granicach przystępności) numery no i nie widzę powodu, czemu miałoby tego nie być i tym razem.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 16:28
Hmmm... Jest rockowy klimat, ale mimo wszystko bardzo przystępnie i dość popowo. Utwór fajny, daję okejkę. Kogo obstawiam? [You must be registered and logged in to see this link.]. Czemu? Chyba głównie przez mocniejsze brzmienie. W stu procentach jednak nie jestem tego pewny.
Sob 20 Mar - 17:17
Moja pierwsza myśl przy tej piosence to był [You must be registered and logged in to see this link.] trochę w jego tylu, dla Rahei byłoby to zbyt oczywiste, a hawk zdaje się woli bardziej te mocne kobiece wokale. Coś szybszego, rockowego, z gitarami, całkiem przyzwoity wybór - jak trafi na sprzyjające osoby w półfinale to widzę tu nawet finał.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Rahei lubi ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Sob 27 Mar - 16:36
Co prawda znałem wcześniej ten zespół, ale gdy słuchałem tego po raz pierwszy to nie spodziewałem się takiego pie*dolnięcia w refrenie. Utwór z jajem, zdecydowanie na plus
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 16:38
Bardzo dobry utwór, lecz niestety nie są to moje klimaty. Refren mnie zachęca do dania mu szansy! Dobre jajca ma ten utwór [You must be registered and logged in to see this image.]
Pozwolenia na tym forum: