Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+10
Wilk
Dawid
Liver
Drover
Fenistil
Jasiek
Szymek79
CB93
Łosoś
Yngwie / admin
14 posters
Go down
CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 291

WYNIKI  - Page 2 Empty Re: WYNIKI

Nie Maj 09, 2021 3:19 pm
Myślałem że Polska wygra bez problemu a tu jednak nie było tak łatwo. Justice for Laurel! Uśmiech

Drover and Wilk lubią ten post

Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Nie Maj 09, 2021 8:57 pm
Grates :poland: [You must be registered and logged in to see this link.] - wspaniały song, dawno mi się tak do niczego dupka nie ruszała, a jak jeszcze doda się tutaj wpływ sampli bajmowsko - weekendowskich to wychodzi z tego wyborna mieszanka. Serce 1

Ze swojej strony bardzo dziękuję za pierwsze w mojej KP - PdFowskiej historii 6. miejsce (jeszcze zostało mi tylko zgarnąć 8mą lokatę i mogę powiedzieć, że byłem w całym TOP 10 Okulary ). Szczególne podziękowania kieruję do [You must be registered and logged in to see this link.] za douze points - ktoś kiedyś powiedział, że dostać od Szymka 1 punkt to tak jakby dostać 12, analogicznie stwierdzam, że dostać 12 punktów od Szymka to jak wygrać cały konkurs - dziękuję za ten mega feeling! Serce 1

Dziękuję również pięknie [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.] za dyszki - kisses Całus oraz równie wielkie podziękowania za ósemeczki dla [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.] - też kisses Całus oraz za każdą niższą notę - również kisses. Całus

Teraz przed nami przerwa eurowizyjna, a zaraz po niej widzimy się w :poland: Strzegomiu - do zobaczenia! Całus

Batiooo, Drover and xclolka lubią ten post

Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 108

Pon Maj 10, 2021 9:11 pm
Wooow wielki zaciesz, szok i niedowierzanie. Spodziewałam się okolic 12 miejsca a tu podium! Serdeczne dzięki za każde punkty, a zwłaszcza dla [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] (!) [You must be registered and logged in to see this link.]  i [You must be registered and logged in to see this link.] Cmok

Zaczarował mnie :kazakhstan: , cieszę się, że jest w top 5, wkręca mi się dalszym ciągu coraz bardziej Noah Cyrus :azer: .
O wiele wyżej widziałabym za to :germany: - baaardzo niezasłużone miejsce   Zmartwiony
Ta edycja obfitowała w wiele gitarowych brzmień, co Agatki lubią najbardziej - ciężki orzech do zgryzienia przy rozdawaniu punktów.

Gratulacje dla [You must be registered and logged in to see this link.] ! Wink

Yngwie / admin, Dawid, Liver, vestmann and Drover lubią ten post

Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Czw Maj 13, 2021 3:08 pm
Gratuluję osobom, które sobie poradziły, w tym także zwycięzcy. Cliche lubię, mogłoby dostać ode mnie 2-3 punkty, ale wolałem docenić jednak mniej oczywiste wybory. Rammstein mógłby dostać 12, ale jednak wolałem tutaj również podarować 12 mniej znanemu wykonawcy, ale utwór świetny i cieszy jego widok na podium. Dobry wynik ciekawej Szwecji jest dość miłym zaskoczeniem, bo tak wysoko się jej nie spodziewałem. :italy:, :switzerland:, :sweden:, :kazakhstan: w stawce finału wybijały się szczególnie, choć większością pozostałej stawki też nie gardzę.
Dzięki za punkty dla Albanii, szczególnie za 12 od Darki i 8 od Sygu Uśmiech. Może szału nie ma, ale nie nastawiałem się raczej na wielki wynik, bo dość ciężko było mi na cokolwiek zdecydować z myślą, że mam większe niż 10% szanse na uniknięcie ostatniego miejsca xD. Ostatecznie jest chociaż przedostatnie. Jestem zadowolony ze swojego wyboru. Alex poznałem jeszcze w trakcie trwania edycji i zdążyłem już bardzo polubić jej twórczość.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: