WYNIKI
+10
Wilk
Dawid
Liver
Drover
Fenistil
Jasiek
Szymek79
CB93
Łosoś
Yngwie / admin
14 posters
Strona 1 z 2 • 1, 2
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
WYNIKI
Nie 2 Maj - 22:15
[You must be registered and logged in to see this link.]
OTO FINALIŚCI:
PORTUGALIA
Dua Saleh - umbrellar
POLSKA
Karolina Stanisławczyk - Cliché
AZERBEJDŻAN
Noah Cyrus - Lonely
WIELKA BRYTANIA
London Grammar - Lose Your Head
DANIA
Drew Sycamore - 45 Fahrenheit Girl
MONAKO
Paradis - Toi Et Moi
GRUZJA
Against The Current - that won't save us
DO FINAŁU NIE AWANSOWALI:
08. ARMENIA: TAYANNA - Fantasticzna żinka (51 pkt.)
09. AUSTRALIA: Iggy Azalea ft. Alice Chater - LOLA (40 pkt.)
10. SŁOWACJA: Hwasa - LMM (40 pkt.)
11. BIAŁORUŚ: Taryn Maning - GLTCHLFE (37 pkt.)
12. ROSJA: Go_A - Rano-ranenko (37 pkt.)
13. BOŚNIA I HERCEGOWINA: Aleksandra Prijović - Legitimno (31 pkt.)
Punktacja awansujących:
1. 103 pkt.
2. 76 pkt.
3. 76 pkt.
4. 69 pkt.
5. 68 pkt.
6. 66 pkt.
7. 60 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
KAZACHSTAN
POLNALYUBVI - Komety
WŁOCHY
Piqued Jacks - Elephant
ISLANDIA
Eclipse - Viva La Victoria
CZECHY
Linia Nocna - Wpadłeś mi w inne
SZWECJA
Kali Mutsa - HaYaKo HaYaKo
SZWAJCARIA
Rammstein - Deutschland
NIEMCY
Faouzia & John Legend - Minefields
08. FRANCJA: LAUREL - Scream Drive Faster (60 pkt.)
09. HOLANDIA: Kensington - Uncharted (57 pkt.)
10. MOŁDAWIA: SIX60 - Sundown (51 pkt.)
11. GRECJA: Madame, Gaia - LUNA (45 pkt.)
12. IRLANDIA: Gorillaz - Momentary Bliss feat. slowthai & Slaves (32 pkt.)
13. UKRAINA: Trisha Paytas - I Love You Jesus (22 pkt.)
Punktacja awansujących:
1. 96 pkt.
2. 95 pkt.
3. 87 pkt.
4. 74 pkt.
5. 66 pkt.
6. 64 pkt.
7. 63 pkt.
Ogromne podziękowania dla Aleksa, który przygotował filmiki z wynikami. Do północy dam posta z głosowaniem.
OTO FINALIŚCI:
PORTUGALIA
Dua Saleh - umbrellar
POLSKA
Karolina Stanisławczyk - Cliché
AZERBEJDŻAN
Noah Cyrus - Lonely
WIELKA BRYTANIA
London Grammar - Lose Your Head
DANIA
Drew Sycamore - 45 Fahrenheit Girl
MONAKO
Paradis - Toi Et Moi
GRUZJA
Against The Current - that won't save us
08. ARMENIA: TAYANNA - Fantasticzna żinka (51 pkt.)
09. AUSTRALIA: Iggy Azalea ft. Alice Chater - LOLA (40 pkt.)
10. SŁOWACJA: Hwasa - LMM (40 pkt.)
11. BIAŁORUŚ: Taryn Maning - GLTCHLFE (37 pkt.)
12. ROSJA: Go_A - Rano-ranenko (37 pkt.)
13. BOŚNIA I HERCEGOWINA: Aleksandra Prijović - Legitimno (31 pkt.)
Punktacja awansujących:
1. 103 pkt.
2. 76 pkt.
3. 76 pkt.
4. 69 pkt.
5. 68 pkt.
6. 66 pkt.
7. 60 pkt.
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
KAZACHSTAN
POLNALYUBVI - Komety
WŁOCHY
Piqued Jacks - Elephant
ISLANDIA
Eclipse - Viva La Victoria
CZECHY
Linia Nocna - Wpadłeś mi w inne
SZWECJA
Kali Mutsa - HaYaKo HaYaKo
SZWAJCARIA
Rammstein - Deutschland
NIEMCY
Faouzia & John Legend - Minefields
08. FRANCJA: LAUREL - Scream Drive Faster (60 pkt.)
09. HOLANDIA: Kensington - Uncharted (57 pkt.)
10. MOŁDAWIA: SIX60 - Sundown (51 pkt.)
11. GRECJA: Madame, Gaia - LUNA (45 pkt.)
12. IRLANDIA: Gorillaz - Momentary Bliss feat. slowthai & Slaves (32 pkt.)
13. UKRAINA: Trisha Paytas - I Love You Jesus (22 pkt.)
Punktacja awansujących:
1. 96 pkt.
2. 95 pkt.
3. 87 pkt.
4. 74 pkt.
5. 66 pkt.
6. 64 pkt.
7. 63 pkt.
Ogromne podziękowania dla Aleksa, który przygotował filmiki z wynikami. Do północy dam posta z głosowaniem.
Yngwie / admin, Dawid, Rahei, Aleks, Morison, Wilk and xclolka lubią ten post
Re: WYNIKI
Nie 2 Maj - 22:47
Dziękuje za awans , chociaż w II półfinale było to trochę jak tytułowe minefields (pola minowe), wszakże półfinał ten najeżony był dobrymi utworami z których najbardziej mi szkoda Francji oraz Grecji - troche szok, że te dwie b. dobre piosenki zostały na etapie półfinału, dodam do tej listy jeszcze bo też było niczego sobie, ale niestety liczba miejsc w finale ograniczona, a ta eliminacja świadczy chyba tylko o wysokim poziomie tej edycji.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 2 Maj - 23:25
żenada te wyniken chb bóg was opuścił (a wraz z nim jezus i trisha)
Dawid, Liver, Fenistil, Drover, Sebek, Aleks, xclolka and CB93 lubią ten post
- CB93Użytkownik
- Liczba postów : 291
Pon 3 Maj - 0:07
Szkoda mi Laurel, w tej edycji nie trafiam póki co.
Drover lubi ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Pon 3 Maj - 1:22
Dziękuję za wszystkie punkty dla ale jak to poza finałem , wielka szkoda też .
Drover lubi ten post
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Pon 3 Maj - 1:36
disappointed not surprised
Drover lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pon 3 Maj - 1:59
Pięknie dziękuję wam za awans - w tej edycji liczyłem na niego i na szczęście się nie przeliczyłem. Ogólnie podobał mi się nasz drugi półfinał i tylko dwie piosenki mi nieszczególnie podeszły, ale obie na szczęście zostały w półfinale, więc wyniki są na plus. Niestety łyżką dziegciu w tej beczce miodu jest dla mnie brak awansu dla Mołdawii - na ten moment zdecydowanie najczęściej przeze mnie słuchanej piosenki całej edycji.
W pierwszym półfinale miałem mniej wyraźnych faworytów, ale co za tym idzie także mniej potencjalnych rozczarowań. Wyniki są w porządku, chyba tylko [spodziewany] brak awansu Bośni i Hercegowiny bym tutaj zmienił.
W pierwszym półfinale miałem mniej wyraźnych faworytów, ale co za tym idzie także mniej potencjalnych rozczarowań. Wyniki są w porządku, chyba tylko [spodziewany] brak awansu Bośni i Hercegowiny bym tutaj zmienił.
Liver lubi ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Pon 3 Maj - 9:27
Wyniki takie sobie, dość przewidywalne - jedynie brak awansu Francji mnie dość mocno zaskoczył. Myślałem, że to pewniak do finału, a tam będzie bić się o wygraną, ale cóż, niewiele brakowało. Szkoda. Oczywiście Trisha została potraktowana skandalicznie, ale ludzie jeszcze nie odnaleźli Boga, może 'I Love Moses' zostałoby bardziej docenione za orientalne elementy. Reszta spoko, chociaż nie wszystkie utwory mi się podobają. Dziękuję za 32 punkty dla mojej propozycji, nie nastawiałem się na finał, chociaż myślałem, że będę trochę wyżej typu przeklęte dla mnie miejsce 9. Xd Ale no to zrozumiałe, bo to eksperymentalna nuta i fajnie jeśli komuś się spodobała. Ogólnie moje wyniki w tych ostatnich edycjach to koszmar, ale The Cranberries i Lexie Liu dadzą mi jakieś tam pkt do rankingu.
Wyniki I półfinału trochę słabsze. Mega przewidywalne, może jedynie zastanawiałbym się czy Portugalia przejdzie dalej. Moim zdaniem Rosja, Białoruś i Słowacja zasłużyły na lepsze wyniki i o ile flop Białorusi nie zaskakuje, bo nie jest to coś co jest obecnie w trendach, tak dwóch pozostałych spodziewałbym się w finale.
Powodzenia!
Wyniki I półfinału trochę słabsze. Mega przewidywalne, może jedynie zastanawiałbym się czy Portugalia przejdzie dalej. Moim zdaniem Rosja, Białoruś i Słowacja zasłużyły na lepsze wyniki i o ile flop Białorusi nie zaskakuje, bo nie jest to coś co jest obecnie w trendach, tak dwóch pozostałych spodziewałbym się w finale.
Powodzenia!
Łosoś, Dastame, xclolka and CB93 lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Pon 3 Maj - 11:47
Tak jak napisał Fenistil, nie liczyłem na nic szczególnego. Bałkański pop (z wyjątkami) jest zbyt ciężkostrawny na PdF i podobna piosenka w tych klimatach wiele edycji temu dała mi ostatnie miejsce, więc... Oczywiście dziękuję za punkty, było nie było do prestiżowego 3. miejsca od końca zabrakło 6 punktów a do awansu ze 3-4 korzystnych głosowań więcej i dla pewności tak 2 DSQ.
Wyniki bardzo dobre, szczególnie 2. półfinału. powinna awansować. Bardzo fajny utwór, mimo że nie wypada wystawiać ludzi z Eurowizji (w dodatku tegorocznej). też nie jest gorsza niż to, co weszlo.
Wyniki bardzo dobre, szczególnie 2. półfinału. powinna awansować. Bardzo fajny utwór, mimo że nie wypada wystawiać ludzi z Eurowizji (w dodatku tegorocznej). też nie jest gorsza niż to, co weszlo.
Drover and CB93 lubią ten post
- GośćGość
Pon 3 Maj - 12:26
xdd myslalem ze francja bedzie sie bic o wygrana a tu prosze, dzieki za awans
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 3 Maj - 19:54
Dziękuje mega za awans. [You must be registered and logged in to see this link.]
Łosoś and Aleks lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sro 5 Maj - 19:26
Dziękuję za awans dla Słonia z Florencji Myślę że należy się dożywotnia nagroda im. Kate Ryan dla Jana. LAUREL dołącza do klubu mniej lub bardziej niespodziewanych flopersów Jaska czyli Meg Myers, Niia które jeszcze pamiętam z poprzedniej serii oraz Inhaler chociaż niektórzy pewnie by tu jeszcze wrzucili maye (mnie akurat ta ostatnia nie kręciła wgl) ale wszystkie poprzednie mimo że nie były moimi najj fav to wydawały mi się jakościowymi pewniakami do finału. Klątwa albo pech przy losowaniach? nwm Z I semi szkoda mi najbardziej HWASY, mam wrażenie że gdyby ją wrzucić do drugiego semi miałaby o wiele większe szanse na awans. Co do mojego semi zgadzam się z daddy Yngwie bo do Francy dorzuciłbym przyzwoity song, myślałem że się na spokojnie wybroni a tu dopiero 11... Muszę przyznać że na finał mam piękne i mocno osadzone podium. Buona fortuna a tutti cagne
Warto także docenić Aleks za stworzenie filmiku z wynikami mega.
Warto także docenić Aleks za stworzenie filmiku z wynikami mega.
Jasiek, Liver, Szymek79, Aleks and CB93 lubią ten post
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Pią 7 Maj - 21:41
I półfinał:
Jakoś super wybitnego wrażenia na mnie nie zrobił, ale nie jest źle, jest kilka utworów, które jestem skłonny jakoś bardziej docenić. Z mojego top5 awansowały 4/5, więc będzie kogo docenić w finale również z tego półfinału. Nie udało się Rosji, czy to utwór się aż tak nie spodobał, czy może wybór uznany został za zbyt oczywisty, nie mam pewności, ale moim zdaniem mimo wszystko należał się awans. Bośnia i Hercegowina może nie na awans, ale też nie dałbym ostatniego miejsca. Ogólnie wszystkie utwory z ostatnich 4 miejsc wydają mi się być lepsze od pewnych finalistów, ale to już moje odczucie.
Dosyć zaskakujące jest to, że komuś udało się przekroczyć setkę, bo nie widzę żadnego utworu, który na tyle wybijałby się od reszty, choć mam jeden typ, kto to ewentualne powinien być. Czyżby to był zwycięzca edycji?
II półfinał
Świetne wyniki świetnego półfinału. Fajnie, że to akurat tutaj mogłem głosować. Jak ktoś dostał ode mnie chociaż te 1-2 punkty, to znaczy, że utwór mi się podobał, a było parę już naprawdę trafionych. Najbardziej szkoda odpadnięcia Holandii, ale miałem jakieś przeczucie, że nie zdoła przejść :/. Drugą edycję z rzędu niedoceniona. 22 punkty dla Ukrainy to przesadnie niski wynik, no ale tak pechowo wyszło, no to trudno. Dokonałbym jeszcze może innych zmian, ale te są już mniej istotne.
Jakoś super wybitnego wrażenia na mnie nie zrobił, ale nie jest źle, jest kilka utworów, które jestem skłonny jakoś bardziej docenić. Z mojego top5 awansowały 4/5, więc będzie kogo docenić w finale również z tego półfinału. Nie udało się Rosji, czy to utwór się aż tak nie spodobał, czy może wybór uznany został za zbyt oczywisty, nie mam pewności, ale moim zdaniem mimo wszystko należał się awans. Bośnia i Hercegowina może nie na awans, ale też nie dałbym ostatniego miejsca. Ogólnie wszystkie utwory z ostatnich 4 miejsc wydają mi się być lepsze od pewnych finalistów, ale to już moje odczucie.
Dosyć zaskakujące jest to, że komuś udało się przekroczyć setkę, bo nie widzę żadnego utworu, który na tyle wybijałby się od reszty, choć mam jeden typ, kto to ewentualne powinien być. Czyżby to był zwycięzca edycji?
II półfinał
Świetne wyniki świetnego półfinału. Fajnie, że to akurat tutaj mogłem głosować. Jak ktoś dostał ode mnie chociaż te 1-2 punkty, to znaczy, że utwór mi się podobał, a było parę już naprawdę trafionych. Najbardziej szkoda odpadnięcia Holandii, ale miałem jakieś przeczucie, że nie zdoła przejść :/. Drugą edycję z rzędu niedoceniona. 22 punkty dla Ukrainy to przesadnie niski wynik, no ale tak pechowo wyszło, no to trudno. Dokonałbym jeszcze może innych zmian, ale te są już mniej istotne.
Liver, Darka and CB93 lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Sob 8 Maj - 23:25
WYNIKI FINAŁU 39. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
1. POLSKA: Karolina Stanisławczyk - Cliché - 142 pkt. (Sebek)
2. SZWECJA: Kali Mutsa - HaYaKo HaYaKo - 139 pkt. (Morison)
3. SZWAJCARIA: Rammstein - Deutschland - 131 pkt. (Rahei)
4. KAZACHSTAN: POLNALYUBVI - Komety - 124 pkt. (vestmann)
5. AZERBEJDŻAN: Noah Cyrus - Lonely - 122 pkt. (Dawid)
[You must be registered and logged in to see this image.]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
Gratulacje dla Sebka za kolejne (za dużo liczenia) zwycięstwo w konkursie. Zapraszam do następnej edycji, którą znowu poprowadzinw, nie no tak serio to chyba [You must be registered and logged in to see this link.]
1. POLSKA: Karolina Stanisławczyk - Cliché - 142 pkt. (Sebek)
2. SZWECJA: Kali Mutsa - HaYaKo HaYaKo - 139 pkt. (Morison)
3. SZWAJCARIA: Rammstein - Deutschland - 131 pkt. (Rahei)
4. KAZACHSTAN: POLNALYUBVI - Komety - 124 pkt. (vestmann)
5. AZERBEJDŻAN: Noah Cyrus - Lonely - 122 pkt. (Dawid)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
Gratulacje dla Sebka za kolejne (za dużo liczenia) zwycięstwo w konkursie. Zapraszam do następnej edycji, którą znowu poprowadzi
Dawid, Skrzeczek, Darka, vestmann, Rahei, Sebek, Aleks and lubią ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 9 Maj - 13:14
Gratulacja dla [You must be registered and logged in to see this link.], piękny rewanż za 36. edycję, chociaż wolałbym, żebyś wygrał wtedy a ja wczoraj :P
Edycja koniec końców moim zdaniem była świetna, wyniki też jestem w stanie zaakceptować, chociaż znacznie wyżej widziałbym i a lekko zaskoczony jestem sukcesem
Serdeczne Bóg zapłać za najwyższe noty od [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] oraz [You must be registered and logged in to see this link.]
Edycja koniec końców moim zdaniem była świetna, wyniki też jestem w stanie zaakceptować, chociaż znacznie wyżej widziałbym i a lekko zaskoczony jestem sukcesem
Serdeczne Bóg zapłać za najwyższe noty od [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.], [You must be registered and logged in to see this link.] oraz [You must be registered and logged in to see this link.]
PotwierdzamLiver napisał:Zapraszam do następnej edycji, którą znowu poprowadzi nw, nie no tak serio to chyba [You must be registered and logged in to see this link.]
Liver, Sebek, Aleks and Wilk lubią ten post
Strona 1 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: