- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
IRLANDIA: Hole - Violet
Pon 24 Maj - 14:58
[You must be registered and logged in to see this image.]
Na edycję przygotowane miałem trzy utwory (właśnie ten, "Green and Gold" Lianne La Havas oraz "Bruise Violet" Babes In Toyland), ale ostatecznie wybrałem ten najpopularniejszy i najbliższy mojemu sercu - pewnie niektórzy znają, jednak na pewno znajdą się też tacy, którzy nie. Jeśli zakończyć serię to w mocny sposób. Prezentuję wam jedną z moich ulubionych piosenek ever.
Na edycję przygotowane miałem trzy utwory (właśnie ten, "Green and Gold" Lianne La Havas oraz "Bruise Violet" Babes In Toyland), ale ostatecznie wybrałem ten najpopularniejszy i najbliższy mojemu sercu - pewnie niektórzy znają, jednak na pewno znajdą się też tacy, którzy nie. Jeśli zakończyć serię to w mocny sposób. Prezentuję wam jedną z moich ulubionych piosenek ever.
Liver and xclolka lubią ten post
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Re: IRLANDIA: Hole - Violet
Wto 25 Maj - 16:23
Fantastyczna propozycja, tego to się za cholerę nie spodziewałam - zapętlam na youtube
Drover lubi ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Re: IRLANDIA: Hole - Violet
Wto 25 Maj - 20:59
Piosenka jest naprawdę w porządku. Bardzo przyjemny, garażowy klimat lat 90., fajne, wyraziste riffy. Rzadko to piszę, ale mogłaby być nawet odrobinę dłuższa. Ledwo się człowiek wczuje a tu już koniec. Dobre zamknięcie serii i oby to był utwór na przełamanie
Drover and xclolka lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: