- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes
Czw 1 Lip - 10:44
Jako że kolega @Fenistil wspomniał o paru występach z Eurowizji 2005 to i ja zabiorę głos w sprawie. Jestem bowiem zdziwiony że nie wspomniał nic o charyzmatycznej wówczas Szwajcarii reprezentowanej wtedy przez zespół Vanilla Ninja (który teraz wrócił do tworzenia muzyki) i utwór "Cool Vibes" będący wisienką na torcie ich działalności.
Swój start na Eurowizji 2005 ten estoński zespół zakończył w okolicy 7 miejsca co moim zdaniem jest dosyć niską pozycją gdyż takie trzecie miejsce dla nich wtedy byłoby bardziej zasłużone niż dla Gjona w tym roku.
Swój start na Eurowizji 2005 ten estoński zespół zakończył w okolicy 7 miejsca co moim zdaniem jest dosyć niską pozycją gdyż takie trzecie miejsce dla nich wtedy byłoby bardziej zasłużone niż dla Gjona w tym roku.
Dawid and Fenistil lubią ten post
Re: SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes
Pią 21 Sty - 20:49
Mówcie co chcecie o waniliowych nindżas, ale podczas pracy słucham radia złote przeboje i czasami grają ten art. aż serce rośnie.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
CB93 lubi ten post
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Re: SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes
Pon 31 Sty - 19:15
U mnie w lokalnym radiu jeszcze jakieś 10 lat po ESC 2005 grali ten utwór. Zresztą porównując rok 2005 do 2004, to była przepaść, oczywiście na korzyść roku 2005.
Yngwie / admin and CB93 lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: