Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 818

SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes Empty SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes

Czw 1 Lip - 10:44
Jako że kolega @Fenistil wspomniał o paru występach z Eurowizji 2005 to i ja zabiorę głos w sprawie. Jestem bowiem zdziwiony że nie wspomniał nic o charyzmatycznej wówczas Szwajcarii reprezentowanej wtedy przez zespół Vanilla Ninja (który teraz wrócił do tworzenia muzyki) i utwór "Cool Vibes" będący wisienką na torcie ich działalności.

Swój start na Eurowizji 2005 ten estoński zespół zakończył w okolicy 7 miejsca co moim zdaniem jest dosyć niską pozycją gdyż takie trzecie miejsce dla nich wtedy byłoby bardziej zasłużone niż dla Gjona w tym roku.

Dawid and Fenistil lubią ten post

Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes Empty Re: SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes

Pią 21 Sty - 20:49
Mówcie co chcecie o waniliowych nindżas, ale podczas pracy słucham radia złote przeboje i czasami grają ten art. Serce aż serce rośnie.

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie

CB93 lubi ten post

mercator
mercator
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 519

SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes Empty Re: SZWAJCARIA: Vanilla Ninja - Cool Vibes

Pon 31 Sty - 19:15
U mnie w lokalnym radiu jeszcze jakieś 10 lat po ESC 2005 grali ten utwór. Zresztą porównując rok 2005 do 2004, to była przepaść, oczywiście na korzyść roku 2005.

Yngwie / admin and CB93 lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: