Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Przemek
Przemek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Björkman

Liczba postów : 157

WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon Empty WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon

Czw 2 Wrz - 10:13
Wiem, że spore pójście na łatwiznę, ale może jest to właściwy moment by docenić tak śliczne nagranie, skoro i tak pojawiała się już spora ilość kotletów? xD Nie jestem poważnie zagłębiony w świat soundtracków/singli filmowych, od dwóch lat staram się nadrabiać podstawowe kinowe zaległości - których mam sporo, więc z muzyką na tym poziomie jest jeszcze gorzej. Jednak z całego zestawu piosenek, jakie było mi dane do tej pory poznać, mogę z całą pewnością stwierdzić, że "Visions of Gideon" to absolutna czołówka kategorii i nawet w przypadku całkowitej porażki, nie będę żałował tej decyzji. : )

Do Dwg i reszty zawiedzionej wyborem: przepraszam...... ta edycja to nie mój temat.....

3:02+

KarolStark lubi ten post

Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon Empty Re: WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon

Czw 2 Wrz - 16:30
Kocham Serce i przez myśl mi nawet przeszło żeby to wystawić ale stwierdziłem, że byłoby to zbyt duże pójście na łatwiznę. Wink

Przemek lubi ten post

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon Empty Re: WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon

Czw 2 Wrz - 18:02
Szymek79 napisał:Kocham Serce i przez myśl mi nawet przeszło żeby to wystawić ale stwierdziłem, że byłoby to zbyt duże pójście na łatwiznę. Wink

Same, ale jak widać w tej edycji każdy idzie na łatwiznę. xd

Przemek lubi ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Czw 2 Wrz - 20:53
Nah, przy tym stężeniu popularnych utworów WIELKA BRYTANIA: Sufjan Stevens - Visions of Gideon A9 "Visions of Gideon" nawet się nie wyróżnia specjalnie. Większość pewnie w ogóle nie widziała tego filmu. Sam ubóstwiam, ale apogeum fascynacji już jednak zdążyło minąć.

ANKIETA
Czy widziałeś/aś film "Call me by your name"?
Ok TAK
Nope NIE

Dawid, KarolStark, Przemek, Darka, Szymek79 and Xytros lubią ten post

Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

Czw 2 Wrz - 21:08
Szczerze powiedziawszy to sama zastanawiałam się nad tą piosenką i głównie nie zdecydowałam się nad nią, gdyż w edycji filmowej jeszcze na poprzednim blogu zdecydowałam się na inną piosenkę z tego samego filmu. "Call me by your name" to przepiękny film, pełen emocji, a soundtrack jeszcze bardziej podkreśla te odczucia. Świetny wybór choć osobiście wolę Mystery Of Love

Przemek lubi ten post

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Czw 2 Wrz - 23:58
DAWID kanal mi to wystawici ale w kącu nie wystawilam
ocena 10/10

Przemek lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: