LIBAN: Sting & Cheb Mami - Desert Rose
Nie Paź 31, 2021 8:11 pm
Liban w 47. edycji PdF reprezentować będzie Sting & Cheb Mami z utworem Desert Rose. Utwór poraz pierwszy pojawił się na albumie Stinga pt. Brand New Day wydanym w dniu 28 września 1999 roku.
skrut by WILK: +2:16
Szymek79 and Rahei lubią ten post
- GośćGość
Re: LIBAN: Sting & Cheb Mami - Desert Rose
Nie Paź 31, 2021 8:14 pm
oboze ale ORIENTALNY odjazd mega muza mega horses mega vibe az mam ochote wsiasc na konia tym razem normalnego w sensie animal zwierze takie nie i hop hop po piasku
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Wto Lis 02, 2021 3:13 pm
Piękny song….
KarolStark lubi ten post
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Wto Lis 02, 2021 4:35 pm
Kiedy wydawało się, że Sting nie nagra już nic naprawdę ciekawego i istotnego trafiło mu się to nagranie. Bardzo dobry wybór tyle, że mógł się równie dobrze pojawić w edycji '00 bo na singlu to nagranie zostało wydane w 2000 roku.
KarolStark lubi ten post
Wto Lis 02, 2021 4:58 pm
Szymek79 napisał:Kiedy wydawało się, że Sting nie nagra już nic naprawdę ciekawego i istotnego trafiło mu się to nagranie. Bardzo dobry wybór tyle, że mógł się równie dobrze pojawić w edycji '00 bo na singlu to nagranie zostało wydane w 2000 roku.
a ja jestem taka sprytna i wystawilam go w lata 90s
Dawid, Daniell, KarolStark, Darka, Szymek79, Łosoś and Sebek lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw Lis 04, 2021 8:01 pm
Piosenka oki ale bardzo mnie nurtuje...
Czemu chcesz wyciąć prawie że cały charakterystyczny refren ze skrótu? Bo w przypadku mojego skrótu twój fragment będzie się kończył na 3:06.KarolStark napisał:skrut by WILK: +2:26
KarolStark lubi ten post
Czw Lis 04, 2021 8:53 pm
Wilk napisał:Piosenka oki ale bardzo mnie nurtuje...Czemu chcesz wyciąć prawie że cały charakterystyczny refren ze skrótu? Bo w przypadku mojego skrótu twój fragment będzie się kończył na 3:06.KarolStark napisał:skrut by WILK: +2:26
zmienilam KOCHAM CIE
Dawid, KarolStark and Wilk lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: