Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

WIELKA BRYTANIA: Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To Empty WIELKA BRYTANIA: Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To

Pon 22 Lis - 16:53

Skrót 3:06 - 3:46

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie 12 Gru - 17:28, w całości zmieniany 1 raz

Drover lubi ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

WIELKA BRYTANIA: Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To Empty Re: WIELKA BRYTANIA: Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To

Wto 23 Lis - 18:36
Jedna z lepszych premier wczorajszego dnia jak nie najlepsza? bo ogólnie wydawało mi się że poprzednia edycja anonimowa na tym etapie była zdecydowanie mocniejsza. Bardzo porządny utwór i fajny klimat, daję okejkę Ok i obstawiam @Skrzeczek lub @vestmann
Xytros
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 70

WIELKA BRYTANIA: Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To Empty Re: WIELKA BRYTANIA: Sharon Van Etten & Angel Olsen - Like I Used To

Czw 25 Lis - 21:39
Miałem problem z przydzieleniem odpowiedniej osoby do tej piosenki, która ma wolne tempo z ładnie grającą gitarką i innymi instrumentami w tle i bardzo ładnym głosem artystki, w sumie ten utwór nawet tym się wyróżnia...ostatecznie jednak mój typ ląduję również ku @vestmann albo @Rahei wydaje mi się, że lubi też piosenki z takim klimatem.
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

Pon 29 Lis - 16:26
90% że to @Skrzeczek, ew. ktoś kto to wystawił nie dlatego że gitarka, kobitki po 40 i środkowe USA tylko dlatego że balladka - np. Dastame, ale wątpię.
Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Czw 2 Gru - 21:59
marjuz napisał:90% że to @Skrzeczek, ew. ktoś kto to wystawił nie dlatego że gitarka, kobitki po 40 i środkowe USA tylko dlatego że balladka - np. Dastame, ale wątpię.

Ja byłbym skłonny stwierdzić, że to @Drover, choć może nie na aż 90%, a bardziej na jakieś 50%, bo różnie tu może być z tą edycją. Bardzo pasuje mi do niego ten utwór, klimatyczny i nie szablonowy. Balladowo, ale brzmienie jest bardzo przyjemne i jakieś takie "żywe". Utwór zyskuje też z odsłuchania na odsłuchanie.
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie 5 Gru - 12:28
Nigdy nie sprawdzam typów przed odsłuchaniem utworu i tak sobie odtwarzając tę piosenkę przyszedł mi na myśl @vestmann... potem zobaczyłem w komentarzach, że nie tylko ja mam takie odczucie. Myślę, że za tym stoi pewien fakt, że on lubi wystawiać takie w pełni melodyjne utwory, które przyjemnie się słucha. Melodia we zwrotkach jest typowa dla Olsen, czyli trochę takie klasyczne country, trochę w tym ballady. Natomiast ten "dzwonkowy" refren to Van Etten w całej swej okazałości. Co za niezwykle udana kolaboracja, ktokolwiek wystawił życzę powodzenia!

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: