- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
KAZACHSTAN: Mitski - Washing Machine Heart
Pon 22 Lis - 22:35
Skrót 0:20 - 1:00
- GośćGość
Re: KAZACHSTAN: Mitski - Washing Machine Heart
Pon 22 Lis - 22:37
o boze... uwielbiam te piosenke..
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Wto 23 Lis - 20:05
Kocham Mitski z całego serca. Szkoda tylko, że ktoś postanowił zgłosić piosenkę, która teraz stała się popularna przez Tik Toka zamiast coś mniej znanego. Przecież ma tyle świetnych piosenek... No ale dobra, tak bez hejtów, bo piosenka tak czy siak genialna (chociaż ma w swoim dorobku lepsze). Myślę, że może to być @batiooo, @przemek albo @Morison.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sro 24 Lis - 17:43
@Jasiek myślę jest że przyczajonym tygrysem i zrobi cichy powrót na tą edycję tylko ciekawi mnie kwestia z jaką piosenką, obstawiłbym go właśnie tutaj bo nie mam za bardzo kogo tu dać xd drugą osobą na którą tu postawię to @Traveler
Sama kompozycja nie robi na mnie aż takiego wrażenia jak na poprzednikach ale myślę że może dobrze wypaść w tej edycji. Powodzenia.
Sama kompozycja nie robi na mnie aż takiego wrażenia jak na poprzednikach ale myślę że może dobrze wypaść w tej edycji. Powodzenia.
Sro 24 Lis - 18:11
mitski - plyn do mycia naczyn - REWELACYJNA piosenka uwazam ze to @Eyida i prubuje z nas robic ciemnotę ze to niby nie ona tak samo jak WILK przy dualipie
Dawid, Skrzeczek, KarolStark, Przemek, Liver, Łosoś, Sebek and Wilk lubią ten post
- GośćGość
Czw 25 Lis - 19:35
eyda wzucila swoje uwalone buciory do maszyny piorocej wirujocej
Nie 5 Gru - 11:50
Jest w tej piosence coś przyciągającego, bardzo klimatyczna i niekonwencjonalna, niby tekst o uczuciu smutku i tęsknoty, ale zaśpiewany totalnie na chłodno, bez emocji - co dobrze pasuje do nowoczesnej melodii w tym utworze. Można lubić lub nie, ale nie można odmówić głębokiego charakteru i wyrazu tej propozycji. Dla mnie to powrót @temporary_cryo.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pozwolenia na tym forum: