ALBANIA: Dua Lipa - Room For 2
+2
Wilk
Liver
6 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
ALBANIA: Dua Lipa - Room For 2
Pon 22 Lis - 22:39
Skrót 2:10 - 2:50
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: ALBANIA: Dua Lipa - Room For 2
Wto 23 Lis - 19:49
Tutaj przy okazji tego tematu pokaże mój mega autograf >link< na którym się podpisała Dua Cipa x
Kochana
Nawet nie próbujcie mnie tu typować bo to pewnie znowu @syguu queen bo jakżeby inaczej. U mnie w radiach teraz śmiga często singiel Duy z Elton John a tutaj ktoś sięgnął po jakiś mało znany kawałek z pierwszej płyty... Lepiej było je_nąć Prisoner z Mileną Cytrus to byłby dopiero sztos.
Kochana
Nawet nie próbujcie mnie tu typować bo to pewnie znowu @syguu queen bo jakżeby inaczej. U mnie w radiach teraz śmiga często singiel Duy z Elton John a tutaj ktoś sięgnął po jakiś mało znany kawałek z pierwszej płyty... Lepiej było je_nąć Prisoner z Mileną Cytrus to byłby dopiero sztos.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Wto 23 Lis - 20:02
O proszę, to jest akurat jedna z moich ulubionych piosenek od niej. Szkoda, że jej kariera muzyczna nie poszła bardziej w takim kierunku. Również uważam, że to może być @syguu. Gdyby @contratiempo powróciła do konkursu typowanie jej też nie byłoby głupie. Może @Szymek79 chciał nas zaskoczyć? Może i nietrafny strzał, ale zauważyłem u niego zamiłowanie do piosenek o podobnej tematyce, więc kto wie.
Dwie osoby już wystawiły w tym konkursie tą wokalistkę i byli to @barti i @Wilk, ale wątpię, by to był któryś z nich, wtedy spodziewałbym się jakiegoś bopa.
Dwie osoby już wystawiły w tym konkursie tą wokalistkę i byli to @barti i @Wilk, ale wątpię, by to był któryś z nich, wtedy spodziewałbym się jakiegoś bopa.
Wilk lubi ten post
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Wto 23 Lis - 20:20
Jedna z lepszych piosenek Duy, której jeszcze nie słyszałem w radiu, mimo wszystko Physical nadal bezkonkurencyjne, jeśli miałbym kogoś zatypować z tą piosenką, pewnie padłoby na Def, jeśli jeszcze by była z nami ale skoro jej nie ma to mój typ idzie w kierunku @Wilk
Nie 5 Gru - 13:28
knock knock knock... ktoś tu poszedł nieco na łatwiznę z Duą Lipą, ale w przypadku tej piosenki nie jest to żadną ujmą. Room For 2 jedna z tych piosenek, którą Dua w dużej części śpiewa w tym swoim półszeptanym tonie, który uwielbiam. Refren jest stonowany, ale też dziwnie hipnotyzujący i uzależniający. Końcówka pozostawia nas w pewnym niepokoju, dzięki czemu czuje się niedosyt. Według mnie w tym temacie ukrywa się @Batiooo .
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 9 Gru - 22:40
Ktoś to dawno temu puścił na wieczorku. @Szymek79 @Wilk albo @Drover, nie pamiętam niestety konkretnie. Wystawienie Duas to nie jest szczyt kreatywności, ale akurat ten kawałek jest całkiem dobry i mocno inny od popuwy, którą teraz robi Lipa. Myślę, że ktoś chciał się podszyć pod @Wilk, ale nie wiem kto...
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie 12 Gru - 3:43
No @syguu queen z pełną premedytacją się podszywa pode mnie po raz trzeci w edycji anonimowej i pewnie ma z tego super ubaw. Nie zdziwię się jak w kolejnej edycji ukrytej pójdzie o krok dalej i wystawi Doda queen, Diodato lub Milene Cytrus.
Pozwolenia na tym forum: