ISLANDIA: Tinashe - Save Room For Us
+5
Batiooo
DanielW
Jasiek
Drover
Aro
9 posters
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
ISLANDIA: Tinashe - Save Room For Us
Nie 12 Kwi - 12:51
Velkomin;
Wcześniej było pop-country, teraz czas na inną odmianę amerykańskiej muzy.
I hope you'll enjoy it
(skrót od 1.45)
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: ISLANDIA: Tinashe - Save Room For Us
Nie 12 Kwi - 14:02
Kocham, od razu wpadła mi w ucho po pierwszym przesłuchaniu albumu. Wybór moim zdaniem jeszcze lepszy od Shanii.
- JasiekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 249
Nie 12 Kwi - 16:39
Nie zrobię bylejakiego ctrl+c ctrl+v twojej wypowiedzi z mojego tematu ale w sumie to bym mógł.
"Save Room For Us" wpadło na moją plejkę jeszcze szybciej niż twój poprzedni wybór. Uwielbiam w utworach nawiązania do minionych dekad, a tu je zdecydowanie słychać. Nośnie, wakacyjnie, nowocześnie - się jara. xD Słucham już któryś raz z kolei. Powodzonka!
"Save Room For Us" wpadło na moją plejkę jeszcze szybciej niż twój poprzedni wybór. Uwielbiam w utworach nawiązania do minionych dekad, a tu je zdecydowanie słychać. Nośnie, wakacyjnie, nowocześnie - się jara. xD Słucham już któryś raz z kolei. Powodzonka!
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Nie 12 Kwi - 22:42
Wydaje mi się, że słyszałem o tej wokalistce, ale nie znałem do tej pory jej twórczości. A być może to błąd! Bardzo porządna propozycja, co prawda mam wrażenie, że jakby była śpiewana przez kogoś innego, to mogłaby o wiele mniej mi się podobać, bo z reguły nie jestem fanem takich brzmień, ale w tym konkretnym przypadku wszystkie elementy składają się w bardzo przyjemną całość. Nie jest to miłość od pierwszego przesłuchania, ale jak napisałem na początku naprawdę porządny utwór, który być może spodoba mi się jeszcze bardziej z biegiem czasu Powodzenia!
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Pon 13 Kwi - 12:11
Znałem wcześniej Tinashe, ale akurat nie tą piosenką. Muszę przyznać że hitnęła mnie już za 1 razem i od wczoraj nie może mi wyjść z głowy <3 Powodzenia!
- GośćGość
Pon 13 Kwi - 16:45
Piosenka bardzo w KPowym stylu, która lubi być wysoko, oczywiście piosenka wchodzi do ucha dzięki swojej rytmice, łatwy w odbiorze dzięki czemu może nam towarzyszyć dosłownie wszędzie, szkoda tylko, że nie czuć w tym jakiegoś pazura, który by podkreślił w sumie nie wiem co ale żeby pozostawił po sobie coś mocniejszego, jednak są to tylko moje małe subiekcje. Finał już jest a w nim na pewno godne obronienie tytułu
Powodzenia :P
Powodzenia :P
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Pon 13 Kwi - 20:22
Nawet przyjemny utwor, zapamiętałem go już po pierwszym razie, mimo że za dużo się tutaj nie dzieje. Może lekko naciągane, ale czuję takie "retro vibes". Wybór na "+", czyli Ty u mnie 2 razy pod rząd ok
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Wto 14 Kwi - 16:50
Muszę przyznać, że przyciągający uwagę wybór. Głosowo przypomina mi trochę FKA twigs czy Solange, ale zdecydowanie w bardziej popowej wersji. Dobry wybór, powodzenia
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Nie 19 Kwi - 2:32
Islandia idzie za ciosem i dalej wystawia mega muze. Piosenka zacnie brzmi od początku do końca i raczej powalczy o wysoką pozycje ( jak nie to na tym forum są same pajace)
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie 19 Kwi - 19:32
Propozycja zgoła inna niż zwycięzca 1 edycji, jednak równie wciągająca. Życzę powodzenia i przełamania klątwy gospodarza, co udawało się do tej pory nielicznym (w 1 serii jak dobrze pamiętam, państwa-organizatorzy zebrali łącznie 6 dużych pkt także XD)
Pozwolenia na tym forum: