IRLANDIA: RÜFÜS DU SOL - I Don't Wanna Leave
+4
Wilk
Xytros
Przemek
Liver
8 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
IRLANDIA: RÜFÜS DU SOL - I Don't Wanna Leave
Pon 22 Lis - 22:48
Skrót 1:59 - 2:39
- PrzemekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 157
Re: IRLANDIA: RÜFÜS DU SOL - I Don't Wanna Leave
Wto 23 Lis - 10:46
@Szymek79 na bank
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Wto 23 Lis - 22:39
Podobają mi się dźwięki w tej piosence, są one na tyle dominujące, że byłem zainteresowany przez cały czas trwania piosenki, Szymek to może i dobry typ na ten utwór, jednak ja skieruje się bardziej ku @Przemek
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sro 24 Lis - 17:08
Nie wydaje mi się aby Przemek dawał jedyny póki co komentarz od razu pod swoją piosenką. Popieram jego typ że to @Szymek79 który na ogół nie szarżuje jakoś bardzo z ukrywaniem się w edycjach anonimowych, ewentualnie może @Traveler. Piosenka całkiem, całkiem aczkolwiek taki styl śpiewania zazwyczaj średnio mnie przekonuje.
- GośćGość
Czw 25 Lis - 19:33
oczywiscie ze szymek a kto inny
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Czw 2 Gru - 23:09
Pierwsze wrażenia nieszczególnie dobre, też nie bardzo lubię ten styl śpiewania, ale jak się lepiej wsłuchałem... dosyć fajnie ten utwór się rozwija i w pewnym momencie pojawią się dosyć gwałtowna, ale nie przesadzona zmiana brzmienia, więc słucha się tego nawet dobrze. Oryginalny nie będzie, ale też jakoś pomyślałem o @Szymek79.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią 3 Gru - 11:42
Też mi pasuje @Szymek79, ale jeśli to on, to trochę się zawiodę, bo w ostatnim czasie serwuje art za artem a tu mamy poprawny, dobry jakościowo ale niezbyt wyróżniający się moim zdaniem utwór.
Nie 5 Gru - 14:36
Proste, nieco posępne, z melodyjnym motywem przewodnim., utwór bez wątpienia jest z gatunku synthpopu. Piosenka delikatnie wciąga, buduje masywną, wielowarstwową kulminację bitów, wokalnej harmonii, syntezatorów i instrumentów, a następnie cichnie by zacząć od nowa. To jest chyba taki nikomu niewadzący i przyjemny dla ucha utwór, który można sobie zapętlić i słuchać kilka razy pod rząd gdzieś tam w tle. Obstawiam @Daniell.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Czw 9 Gru - 22:56
Będę w istnym szoku jeżeli to nie @Szymek79.
Pozwolenia na tym forum: