- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
LUKSEMBURG: Bad Omens - The Death Of Peace Of Mind
Czw 25 Lis - 0:14
Skrót 3:06 - 3:46
Liver lubi ten post
Re: LUKSEMBURG: Bad Omens - The Death Of Peace Of Mind
Czw 25 Lis - 5:10
No nie wierzę, że ktoś wystawił BAD OMENS w PdF ostatnio słucham ich na okrągło, a tę najnowszą piosenkę miałem w planach wystawić w przyszłości, a nawet zastanawiałem się nad tą edycją. Mega lubię głos Noah Sebastiana, co prawda nie każdemu może przypaść do gustu zwłaszcza część z growlingiem, jednak jest to tylko krótki przerywnik - po za tym jest to mega klimatyczny kawałek. Nie mam pojęcia kto mógłby wystawić ten utwór, ale strzelam, że @hawk21cmb.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Czw 25 Lis - 8:43
Ktoś wystawił piosenkę ze smaczkiem, bardzo przyjemnie mi się słuchało, więc jest supcio. Hawk faktycznie jest tutaj oczywistym wyborem ale czy to miałoby być takie trywialne? Mój typ idzie póki co na @Liver
Liver lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw 25 Lis - 18:17
Nie no byłoby szczytem bezczelności ze strony Livera żeby jeszcze lajkować swój własny song dodatkowo on się bardzo dobrze ukrywa, tutaj to ktoś inny i nawet nie postawie na hawka bo myślę że jego propozycji wgl nie ma jeszcze w stawce Obstawiam bardziej te same osoby co przy You Me At Six z dodatkiem @Traveler. Jeśli chodzi o sam utwór to może on spodobać się wszystkim mniejszym i większym fankom rocka na tym forum.
Wilk lubi ten post
Liver nie lubi tego postu
Pozwolenia na tym forum: