Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1591

BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible Empty BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible

Sro 15 Gru - 21:37
zluzcie swoje nogi i otwurzcie swoje biblie

dzia za pomoc w wyborze uzyszkodniczkom @Aleks @Dawid @Eyida i @Liver, wszystkie jednoglosne stvierdzily ze takim bopem nalezy swietowac narodziny MESJASZA

.....................................

BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible Laura-poldvere-laura

Dawid, KarolStark, Liver, Fenistil, Łosoś and Aleks lubią ten post

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible Empty Re: BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible

Sro 15 Gru - 22:13
jestem ZNIESMACZONA

KarolStark and Łosoś lubią ten post

Dawid nie lubi tego postu

Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible Empty Re: BELGIA: Princess Vitarah - Close Your Legs And Open Your Bible

Sro 15 Gru - 22:24
Mimo dużej kotletowości, liczyłem na wygraną "Liż moją cipkę i szparkę". Wybór jak wybór, piosenka ani bekowa, ani nie wpada w ucho. No ale Princess Vitarah to odważna artystka swoich czasów i zasłużyła na debiut w PdF-ie, nawet z mniej charakterystycznym utworem.

Powodzenia dla zamorskiego sąsiada.

Dawid and Łosoś lubią ten post

Gość
Gość

Sro 15 Gru - 22:32
Mega piosenka BOPISKO WINNER MÓJ FAV totalnie mi wpada w ucho i poprawia mi humor słucham jej zawsze kiedy przypominam sobie o mojej niedoszłej sierpniowej miłości i czuję WASZ support @Dawid @KarolStark @Łosoś KOCHAM WAS

kochana zawsze możesz liczyć na moją help kc
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Sro 15 Gru - 22:34
Princess Witarach nawrucila sie na jedyna sluszna droge (czila Jezus i Maryja). usunela z internetu wszystkie okopne wulgarne pozostałości jej twurczości i teraz nagrywa wyłącznie christian rap, mega kobieta, totalnie bd wsparcie ze svergie !!

Łosoś lubi ten post

Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

Czw 16 Gru - 19:26
jej historia przypomina motyla kiedys byla larwa a teraz jest motyl no generalnie zmiotka max love

Dawid and Łosoś lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: