- WonderUżytkownik
- Liczba postów : 266
BELGIA: AJR - Bang!
Wto 16 Cze - 21:30
recap od 2:01
Zapraszam do komentowania i typowania
KarolStark lubi ten post
Re: BELGIA: AJR - Bang!
Wto 16 Cze - 23:08
ciekawy utwór, nawet chwytliwy mam wrażenie, że ten song jest od @Jasiek !
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
Sro 17 Cze - 0:09
Jeżeli mamy powrót do będzie to @Skrzeczek. Gdyby nie Głosy to @Daniell też byłby mocnym kandydatem, no ale wiadomo. Sam utwór bardzo przyjemny, chwytliwy, takie coś mógł też wystawić @Yngwie lub @Liver. Kurde z jednej strony dużo pretendentów, a jednak u nikogo nie mam jakoś wielkiego przekonania, jak w przypadku innych piosenek. Jedna z największych niewiadomych edycji.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1959
Sro 17 Cze - 0:31
Zgodzę się, że do @Skrzeczek to pasuje w przypadku powrotu, a jeśli nie, to @Liver - w którejś z tych piosenek musi się przecież ukrywać, a lepszych typów coś za bardzo na razie nie ma.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2306
Sob 27 Cze - 19:13
Niby @Skrzeczek, ale już wystawił w tej serii utwór z "Bang" w tytule, po co ta monotematyczność. Song typu nic wybitnego, ale ujdzie przy dość słabym poziomie. Obstawiam @Daniell albo @Jasiek. Bardziej danielowe klimaty, ale sam song jakoś mi pasuje też do Jana.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 931
Nie 5 Lip - 0:03
Dobra, nie ukrywam że tu też się szoknąłem. @Dawid był jedną z ostatnich osób, którą bym powiązał z tym kawałkiem, ale jak widać bojkot może przybrać różne formy. Cóż, przynajmniej przy okazji w końcu w na 100% kupiła.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2306
Nie 5 Lip - 20:21
Haha, ale Was zwiedłam. Nikt mnie nie trafił, jedynie Łososiowa raz wspomniała, że mooooże to mój song.
Co mogę powiedzieć o tej piosence? Całkiem sympatyczna spotify muza, bardzo charakterystyczna, więc i spodobała mi się. Śliczny wokal, piękny wokalista i mocny refren, czego chcieć więcej. Szukając inspiracji na Anonimową miałem w zanadrzu same dziwadła, które mogłyby być trochę łatwiej rozpracowane. Utwór brzmiał jak pewny finał, więc postanowiłem podtrzymać dobrą passę. Za wiele ostatecznie "Bang" nie ugrało, ale nie żałuję wyboru.
Co mogę powiedzieć o tej piosence? Całkiem sympatyczna spotify muza, bardzo charakterystyczna, więc i spodobała mi się. Śliczny wokal, piękny wokalista i mocny refren, czego chcieć więcej. Szukając inspiracji na Anonimową miałem w zanadrzu same dziwadła, które mogłyby być trochę łatwiej rozpracowane. Utwór brzmiał jak pewny finał, więc postanowiłem podtrzymać dobrą passę. Za wiele ostatecznie "Bang" nie ugrało, ale nie żałuję wyboru.
Pozwolenia na tym forum: