NIEMCY: S!sters (Sister)
+17
Luna
syguu
Wilk
Iker
Fenistil
Sebek
Skrzeczek
Straciatelad
Dastame
Morison
Drover
iguś
marjuz
Aleks
IgorBielak
Aro
Łosoś
21 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś niemieckiemu duetowi?
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: NIEMCY: S!sters (Sister)
Sob 2 Mar - 8:22
Średnia piosenka zupełnie niczym nie wyróżniająca się ale też już słyszałem kilka innych o wiele gorszych więc źle nie jest, być może u mnie nawet z tendencją wzrostową na chwile obecną 5/12
- syguuUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 216
Sob 2 Mar - 19:09
12/12
"Sisters" to jedyny utwór, który zapamiętałam z niemieckich preselekcji więc nie dziwię się wygrane Sióstr.
"Sisters" to jedyny utwór, który zapamiętałam z niemieckich preselekcji więc nie dziwię się wygrane Sióstr.
- LunaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 86
Pon 4 Mar - 13:17
To jest tak poprawne że aż nijakie. Nie ma w tym utworze nic, co by sprawiło że się zainteresuję i zechcę posłuchać jeszcze raz. Wątpię by to zebrało dużo głosów od publiczności, jeśli już, to jury może ich podratować, po tym, co było w zeszłym roku mam wrażenie, że oni lubią takie bezpieczne utwory. Ode mnie 5 punktów.
Pon 4 Mar - 17:54
wśród efektownych występów w niemieckich pre, wygrała piosenka która niosła za sobą największy ładunek emocjonalny. Dziewczyny śpiewają spójnie, a sam występ jest dynamiczny - bardzo mi się podoba (być może dlatego, że nie skrywam urazu do Sisters dlatego, że wygrały z Lilly czy też Aly?! hmm). zostawiam 10/12
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- BlueeUżytkownik
- Liczba postów : 33
Pon 4 Mar - 23:05
Hahaha niby banalna ballada a jednak ma coś w sobie i jest to fajne 6/12 wolałem Wear Your Love ale i tak jest spoko
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 92
Nie 10 Mar - 0:04
Z racji mojego miejsca zamieszkania, obejrzałem te preselekcje i powiem że lekko wiało sandałem z paprykarzem. Całe szczęście, że była tam taka piosenka o demonach i panach spadających z piedestału na trampolinę, miałem chwilę radości jak wtedy kiedy ostatni raz wygrałem z siostrą w bierki. Poza tym padaka. Nawet do tego stopnia się wynudziłem, że życzyłem Niemcom żeby wysłali Makedę z racji tego, że to taki ot bezpieczny wybór. Wystawili Siostry, śpiewające piosenkę Siostra, a tak naprawdę to nie siostry, więc spoko. Piosenka bezpłciowa, leci sobie, trwa trzy minuty, w których myślę o 17 innych rzeczach w tym o strategii na następną rozgrywkę w bierki z siostrą
- pierniczekUżytkownik
- Liczba postów : 25
Wto 2 Kwi - 8:03
Sam fakt, że jest to piosenka "Sister" duetu o nazwie Sisters tak świetnie ukazuje innowacyjność tego dzieła. Najbardziej męcząca piosenka w tym roku. Głupi ja myślałem, że po zeszłorocznym sukcesie Niemcy się poprawią. :|
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: