UKRAINA: MARUV (Rezygnacja)
+28
Wilk
Batiooo
Morison
mercator
Bluee
Aleks
Aro
Fenistil
iguś
Mrs.Nobody
Dastame
Wonder
Liver
magou
monkeyy
CzerwonePaznokcie
Yngwie / admin
Łosoś
tapczan
Charmoiselle
Insiles
marjuz
Sebek
simonwolfi
IgorBielak
Drover
Iker
KarolStark
32 posters
Ile punktów przyzn(a)łbyś ukraińskiej wokalistce?
- CharmoiselleUżytkownik
- Liczba postów : 38
Re: UKRAINA: MARUV (Rezygnacja)
Sro 27 Lut 2019, 17:41
Ukraina wycofała się z Eurowizji. To by było na tyle. (klik)
Sro 27 Lut 2019, 20:05
a niech się wycofują, na wieki wieków beng.
szkoda mi teraz jedynie Maruv - ukr telewizja praktycznie na nią zrzuciła całą winę, ale fakt jest taki że na ten ich dziadowski kontrakt nie chciał się zgodzić żaden ceniący się artysta (wliczając w to KAZKĘ).
szkoda mi teraz jedynie Maruv - ukr telewizja praktycznie na nią zrzuciła całą winę, ale fakt jest taki że na ten ich dziadowski kontrakt nie chciał się zgodzić żaden ceniący się artysta (wliczając w to KAZKĘ).
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- magouUżytkownik
- Liczba postów : 129
Sro 27 Lut 2019, 21:52
Hahaha You make my day, beng
Przynajmniej 12pkt z Polski trafi do najlepszej piosenki a nie jak zawsze na Ukraine, beng
Beng beng szaka laka Ukraina rok ma kaca
Przynajmniej 12pkt z Polski trafi do najlepszej piosenki a nie jak zawsze na Ukraine, beng
Beng beng szaka laka Ukraina rok ma kaca
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Pią 01 Mar 2019, 18:07
Ukraina się przestraszyła kolejnego zwycięstwa chyba. Szkoda Maruv ;(
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sob 02 Mar 2019, 13:31
Wielka szkoda bo ten kawałek urozmaiciłby stawkę, przy pierwszym przesłuchaniu miałem mieszane uczucia ale biczowy performance mnie przekonał :twisted: Najlepszy efekt gdy wchodzi bit i bang! Trochę gorzej już mi się tego słucha gdy ona zaczyna śpiewać refren, tak jakoś niezbyt ale teraz i tak to nie ma znaczenia, polityka wygrała a Jamala powinna się wstydzić za siebie.
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Sob 02 Mar 2019, 18:06
Piosenka niezła, szczególnie w wersji studyjnej. Na żywo jednak wokal Maruv bardzo średni, do tego podczas jej występu kicz bił po oczach. Szkoda że Ukraina się wycofała, ale EBU i tak dużo pozwalała temu krajowi...
- syguuUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 216
Sob 02 Mar 2019, 18:50
Patrząc się na poziom ukraińskiego finału to się nie dziwię wygranej Maruv. Świetny utwór popowy z dobrym występem. 12/12
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Sob 02 Mar 2019, 21:44
syguu napisał:Patrząc się na poziom ukraińskiego finału to się nie dziwię wygranej Maruv. Świetny utwór popowy z dobrym występem. 12/12
"poziom ukraińskiego finału"- heh , gdy polskie preselekcje były na podobnym poziomie jak ukraińskie, to Polska już dawno by wygrała eurowizję. W każdym razie Polska straciła kilka punktów w półfinale, ale za to zwolniło się jedno miejsce do awansu...
- LunaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 86
Pon 04 Mar 2019, 15:11
Droga Ukraino,
Czo ty odwalasz?
Z wyrazami szacunku
Luna
PS. Delet country.
Gdyby Ukraina pozostała w stawce, Maruv prawdopodobnie byłaby w moim top 5, a pierwszy półfinał 2019 mógłby być równie dobry jak rok temu. Wersja studyjna bardzo szybko mi się wkręciła. Pod względem wokalnym niestety na żywo gorzej. Co do stylistyki występu to gusta są różne, ale wszystko tu do siebie pasowało i było spójne. Pozostaje mi tylko dać symboliczne 10 punktów.
Czo ty odwalasz?
Z wyrazami szacunku
Luna
PS. Delet country.
Gdyby Ukraina pozostała w stawce, Maruv prawdopodobnie byłaby w moim top 5, a pierwszy półfinał 2019 mógłby być równie dobry jak rok temu. Wersja studyjna bardzo szybko mi się wkręciła. Pod względem wokalnym niestety na żywo gorzej. Co do stylistyki występu to gusta są różne, ale wszystko tu do siebie pasowało i było spójne. Pozostaje mi tylko dać symboliczne 10 punktów.
- ContratiempoUżytkownik
- Liczba postów : 58
Sro 06 Mar 2019, 20:27
Szkoda trochę, że Ukraina zrezygnowała, bo może miała by szansę nawet na wygraną :(
- KubaUżytkownik
- Liczba postów : 155
Pią 26 Kwi 2019, 22:37
Bang!
Namieszałaby Ukraina; szkoda, że nie namiesza.
Sytuacja wygląda żałośnie, nie ma chyba co żebym powielał słowa poprzedników.
A sam utwór i performance... jak za pierwszym odsłuchem byłem zmieszany, tak zmieszany pozostałem, ale mocno pozytywnie ;D Jest świetne brzmienie - i na występ na żywo, i do radia. Jak za Moment of Silence i Flame Is Burning nie płakałem, Maruv naprawdę żal
8+ / 12
Namieszałaby Ukraina; szkoda, że nie namiesza.
Sytuacja wygląda żałośnie, nie ma chyba co żebym powielał słowa poprzedników.
A sam utwór i performance... jak za pierwszym odsłuchem byłem zmieszany, tak zmieszany pozostałem, ale mocno pozytywnie ;D Jest świetne brzmienie - i na występ na żywo, i do radia. Jak za Moment of Silence i Flame Is Burning nie płakałem, Maruv naprawdę żal
8+ / 12
- Mrs.NobodyUżytkownik
- Liczba postów : 50
Sob 27 Kwi 2019, 13:40
Śmieszą mnie ludzie, którzy myślą, że ona mogłaby "namieszać" XD Proszę was, takie g... i ściek miałoby wygrać z "Arcade" albo "Soldi" które są pierdyliard poziomów wyżej? XD
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Nie 28 Kwi 2019, 15:23
Śmieszą mnie ludzie, którzy myślą, że nie miała żadnych szans. Wspl że wielu ludzi nie umie docenić jej stylu.
Pozwolenia na tym forum: