Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

WŁOCHY: N.Flying - Moonshot Empty WŁOCHY: N.Flying - Moonshot

Wto 31 Maj - 23:43

If you wanna change, be not afraid

W ciągu mojej przygody z PDF i KP przedstawiłam wam wiele koreańskich piosenek. Mimo to do tej pory nie wystwiłam do konkursu zespołu, który pełni dla mnie ważną rolę i od blisko 3 lat pełni rolę mojego ubandu (ulubionego zespołu). W 54. edycji PDF Włochy będzie reprezentował zespół N.Flying z piosenką "Moonshot". Piosenka promowała ich pierwszy full album "Man on the Moon". Zespół zadebiutował w maju 2015 roku, więc kilka dni temu obchodził swoją 7 rocznicę debiutu. Przed nimi jeszcze długa droga, gdyż jak obiecują będą grali razem aż nie skończą 80 lat. N.Flying to 5-osobowy zespół z wytwórni FNC Entertainment. W skład zespołu wchodzą: Seunghyub i Hweseung (wokaliści), Hun (gitarzysta), Jaehyun (perkusista) i Dongsung (basista, maknae - najmłodszy członek). Seunghyub ponadto jest liderem grupy i autorem większości ich piosenek.

Miłego słuchania!
justi578
justi578
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 221

WŁOCHY: N.Flying - Moonshot Empty Re: WŁOCHY: N.Flying - Moonshot

Czw 2 Cze - 22:06
Nie słyszałam w życiu jeszcze nigdy wcześniej koreańskiej muzyki, to mój pierwszy raz i jestem naprawdę mile zaskoczona. Bardzo fajna propozycja Zawstydzony
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: