Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down

Ile punktów przyznał(a)byś reprezentantce Serbii?

2 - 20%
0 - 0%
2 - 20%
1 - 10%
3 - 30%
0 - 0%
1 - 10%
1 - 10%
0 - 0%
0 - 0%
0 - 0%

Wszystkich Głosów: 10

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

SERBIA: Nevena Božović (Kruna) - Page 2 Empty Re: SERBIA: Nevena Božović (Kruna)

Pią 22 Mar - 16:44
Świetna wersja. Trzymam za Nevenę kciuki. Szeroki uśmiech
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

SERBIA: Nevena Božović (Kruna) - Page 2 Empty Re: SERBIA: Nevena Božović (Kruna)

Wto 9 Kwi - 17:27
Ballada która ma swoje uderzenie więc teoretycznie wszystko powinno grać no ale jednak czegoś mi w niej brakuje, ogółem na pewno nie robi wstydu i nie zaniża poziomu ale też dla mnie nie jest jedną z tych piosenek do których chce się wracać.
Poland
Poland
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 818

Nie 5 Maj - 23:08
Piosenka Neveny ostatnio pojawiła się w języku angielskim i na dodatek w formie symfonicznej:

Na konkursie rzecz jasna "Kruna" bo to o niej mowa pojawi się po serbsku i w wersji standardowej a szkoda bo wersja orkiestrowa jest zacna.
Reprezentanka Serbii czyli Nevena Bozovič zresztą na Juniorze w 2007 roku pokazała że umie dobrze śpiewać:

Potem oczywiście było to co najbardziej skrzywdziło Nevenę bo wciągnięto ją do przedstawienia w którym grała cukierkową dziewczynę w rozterce - całość miała miejsce już na dorosłej Eurowizji w 2013 roku:

To jednak był wypadek przy pracy bo począwszy od rozpadu Moje3 wspomniana Nevena wzięła się ostro do roboty odpokutowując w ramach kariery solowej i owocem tego jest tegoroczna nazwijmy to "zemsta" z jej strony jak i poprzedzające ją inne utwory.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: