SERBIA: Nevena Božović (Kruna)
+12
Contratiempo
Sebek
Iker
IgorBielak
Bluee
Drover
iguś
Morison
Fenistil
Liver
Dastame
Łosoś
16 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś reprezentantce Serbii?
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: SERBIA: Nevena Božović (Kruna)
Pią 22 Mar - 16:44
Świetna wersja. Trzymam za Nevenę kciuki.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Wto 9 Kwi - 17:27
Ballada która ma swoje uderzenie więc teoretycznie wszystko powinno grać no ale jednak czegoś mi w niej brakuje, ogółem na pewno nie robi wstydu i nie zaniża poziomu ale też dla mnie nie jest jedną z tych piosenek do których chce się wracać.
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 818
Nie 5 Maj - 23:08
Piosenka Neveny ostatnio pojawiła się w języku angielskim i na dodatek w formie symfonicznej:
Na konkursie rzecz jasna "Kruna" bo to o niej mowa pojawi się po serbsku i w wersji standardowej a szkoda bo wersja orkiestrowa jest zacna.
Reprezentanka Serbii czyli Nevena Bozovič zresztą na Juniorze w 2007 roku pokazała że umie dobrze śpiewać:
Potem oczywiście było to co najbardziej skrzywdziło Nevenę bo wciągnięto ją do przedstawienia w którym grała cukierkową dziewczynę w rozterce - całość miała miejsce już na dorosłej Eurowizji w 2013 roku:
To jednak był wypadek przy pracy bo począwszy od rozpadu Moje3 wspomniana Nevena wzięła się ostro do roboty odpokutowując w ramach kariery solowej i owocem tego jest tegoroczna nazwijmy to "zemsta" z jej strony jak i poprzedzające ją inne utwory.
Na konkursie rzecz jasna "Kruna" bo to o niej mowa pojawi się po serbsku i w wersji standardowej a szkoda bo wersja orkiestrowa jest zacna.
Reprezentanka Serbii czyli Nevena Bozovič zresztą na Juniorze w 2007 roku pokazała że umie dobrze śpiewać:
Potem oczywiście było to co najbardziej skrzywdziło Nevenę bo wciągnięto ją do przedstawienia w którym grała cukierkową dziewczynę w rozterce - całość miała miejsce już na dorosłej Eurowizji w 2013 roku:
To jednak był wypadek przy pracy bo począwszy od rozpadu Moje3 wspomniana Nevena wzięła się ostro do roboty odpokutowując w ramach kariery solowej i owocem tego jest tegoroczna nazwijmy to "zemsta" z jej strony jak i poprzedzające ją inne utwory.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: